Cevap: Hastaneye sevk edildim ama doktor bakmadı bile itiraz hakkım var mı?
Arkadaşlar ben yeni üye oldum size bir yakınımla ilgili sorularım olacak:
Kendisi 1983 doğumlu hem okb hastası hemde major depresyon.
1,5 yıl faverin hap ve atarax şurup kullanmış şimdi ise Risperdal kullanıyor ağır nöbet ve ağır atak yaşıyor.
Bu hastalıktan bıktığından ve sık sık intihardan bahsediyor.
Şiddetli sıkıntılarından dolayı işini 6 ay evvel bıraktı,aöf öğrencisi sık sık sınıf tekrarı yaptı 2005 te girdi halen 2. sınıfta.
Askerlik şubesine gitmedi hastalığından dolayı(herhalde yoklama kaçağı şu an 21 şubattan sonra ne olur bilmiyorlar?)
Ailesi maddi yönden çok sıkıntıda (baba şeker hastası,annede dolaşım yolu sorunu var çalışan yok !)
Muaf olurmu nasıl muaf olur hastalığı için belge gerekirmi devlet hastanesinden
Bana değil bu kardeşimize bi yardım ederseniz seviniriz.
Arkadaşınız devlet hastanesinden önceki durumlarına ilişkin mutlaka rapor almıştır.En azından Ekipriz raporları vardır.Bunları muayene olmaya giderken askeri doktora gösterebilirdi.Raporları yoksa izinde iken devlet veya üniversite hastanelerinden ağır ve tehlikeli işlerde çalışamayacağı yönünde rapor alıp bunu askerlik yaptığı birlikte dilekçe ekinde beyan etsin vb.
Raporunu bile bile hiç kimse sorumluluk alıpta ağır ve tehlikeli işlerde çalıştıramaz.Spordan bile muaf tutabilirler.Yeterki ispatlasın rahatsızlığını, şifaen söylenenler ispat kabul edilmez.
Eskiye ait raporlar yangından dolayı yok
yeni raporların tarihide 2010 tarihli
acaba bu raporları göstersek muafiyet veya erteleme yaparlarmı
yeşil reçeteli ilaç kullanıyo
yardım ederseniz sevinirim