Cevap: bir avukatın fikrine ihtiyacım var
Alıntı:
Av.Emrah Yavuzcan rumuzlu üyeden alıntı
Avukata vermeniz önemli değil. Soruşturma evresinin başlangıcında dilekçeyi (dilekçeyi de burada yazdığınız gibi yazmadığınızı umuyorum) savcılığa vermişsiniz. Bundan sonraki takibatın profesyonel kişiler tarafından yapılmasını istiyorsanız avukatınıza gidip, soruşturma evresinde hukuki destek vermesini talep edersiniz. Kabul eden bir meslektaşımızı bulursanız, soruşturma evresinin yürümesi daha sağlıklı gerçekleşecektir.
kabul eden demişsniz kabul eden bir avukat bulamaz mıym bulamam nedenim ne olabilir sizce gercekte alan bir avukat olmazmı
Cevap: Bir avukatın fikrine ihtiyacım var
Alıntı:
av.ferda rumuzlu üyeden alıntı
Zihinsel ağrılarım var yurdum insanına dair yetmez mi? :);)
yeterli fazla bile :(
Alıntı:
demir_ha rumuzlu üyeden alıntı
kabul eden demişsniz kabul eden bir avukat bulamaz mıym bulamam nedenim ne olabilir sizce gercekte alan bir avukat olmazmı
Niye olmasın..Zira herkesin savunmaya ve savunulmaya gereksinimi vardır..:)
Alıntı:
Niye olmasın..Zira herkesin savunmaya ve savunulmaya gereksinimi vardır..:)
bilmiyorum arkadaş kabul eden olursa diye bir kelime konuşmuş birde şun sora bilirmiyim savcılık sadece bayan talimat göndermiş ban kufur eden bayanın ablasna ve beyine her hang bir talimat göndermemiş ifade için bunun için neler yapmam gerekiyor tşk
Alıntı:
bilmiyorum arkadaş kabul eden olursa diye bir kelime konuşmuş birde şun sora bilirmiyim savcılık sadece bayan talimat göndermiş ban kufur eden bayanın ablasna ve beyine her hang bir talimat göndermemiş ifade için bunun için neler yapmam gerekiyor tşk
Nasıl bir konuşma bu anlamadım...Kim küfür etmiş size? Kimsiniz siz?
Alıntı:
Nasıl bir konuşma bu anlamadım...Kim küfür etmiş size? Kimsiniz siz?
benbir vatandaşım nete tanıştığım bir bayan beni calıştığ ile gitmemi isted bende gitmedim tab 3ay boyunca telefonda konuştuk bunla sonra telefonda ağır hakaret ve mesajşar gönderdi sonrada ablası ve eniştes ben arayıp kufur etiler telefonda
Alıntı:
benbir vatandaşım nete tanıştığım bir bayan beni calıştığ ile gitmemi isted bende gitmedim tab 3ay boyunca telefonda konuştuk bunla sonra telefonda ağır hakaret ve mesajşar gönderdi sonrada ablası ve eniştes ben arayıp kufur etiler telefonda
Size site'de yardım olacaktır sanırım ama ben yoruldum,,esenlikler dilerim..
bilmeyeceğim daha tahmin edici deteyl bir cevap alamadım
Alıntı:
bilmeyeceğim daha tahmin edici deteyl bir cevap alamadım
O zaman avukatınıza başvurun lütfen..
Alıntı:
bilmiyorum arkadaş kabul eden olursa diye bir kelime konuşmuş
Arkadaş olduğumuzu düşünmüyorum, nasıl bir üsluptur bu?
Ayrıca yazım kurallarına uyunuz, uymadığınız takdirde üyeliğiniz askıya alınacaktır.
Hukuki işlemler için arzuhalciye, katibe değil; avukatınıza danışınız.