yaşadıklarımdan dolayı strese girmiş olabilirim bu normal..ama onlar yaşamam gereken şeylerdi hayaller derken???? bence insan hakları denen birşey var..
Printable View
yaşadıklarımdan dolayı strese girmiş olabilirim bu normal..ama onlar yaşamam gereken şeylerdi hayaller derken???? bence insan hakları denen birşey var..
Eşinizle huzurlu bir yaşam.
kayın validenizn bir önem yok derekn anladığınız manada demedm burda kulanamayacağım bir anlamda dedim tabik yaptığ şey yanlış buna katılıyorm fakat dindar görunen o insanlar yarın oğl söz konus olunca herşey inkar eder emin ol bunda
etsin..ben durduk yere neden yuvamı yıkayım,neden benm dilimde hep kaynana var..demekki ondan rahatsızım..demekki o olmasaydıı evliliğim devem edecekti..çünkü benm eşimle aramda uçurum gibi sorunlar yoktu..ne yaptıysa o kadın yaptı
cok içlenmişsn bel kaynanan ama malesef bizim bazi insanlarımız aklı yerine annelernin aklıyla hareket ediyor ve istenmeyen sonuclarla karşılaşılıyor inşallah acınız hafifletecek ve ruh haliniz duzeltecek bazı kararlar verilirde sizde rahatlarsınız
inşallah kardeşim inşallah..devletimize güveniyorum..adaletin kestiği parmak acımaz..
adaletn kestiği parmak acımaz am bazen acıyor ya arkadaşım bazende zamanında gelmiyor bu adalet uzuyor ve uzadıkcada insan yıpranıyor
ben rahatım kardeşimm:)senin ne problemin var varmı?
bende yazdım sorunum bakalım bir avukat veye iy bir bilen yardım edecekmi benimk telefonda hakaret ve küfür am cok ağır forumda yazıyor
göremedim de..