Cevap: Telefon da mesaj ile hakaret ve küfür

Alıntı:

demir_ha rumuzlu üyeden alıntı

h<yır ben hakaret içeren tek kelime cevap vermedm bu yazdığım mesajlar sadece bir kacı bir gun boyunca bu tur mesajlara mahruz kaldm iki gun sonra ablasın aratı ve oda ayn şekide hakaret ve ağza alınmayacak sözler sarf eti telefonda ben sadece teşekur etm ablasnada sinirmde akabinde bir sat sonra ablasnın bey arad ben oda iğrenc kufurler eti ben onada sesim cıkarmadım 1saat sonra teyzesinin oğlu olduğun söyleyen bir ben arad abis savcıymış bir abis polismiş bunlar söyledikte sonra ben im tepk vermediğim görunce özur diled herkes adına ve bu olay kapansın dedi kızn eniştesne söyleyem oda özur dilesn bu olay kapansın dedi kadınlar bu işte uzak tutalm ve kapatalm diyip kapat telefon ama kufurler ve hakaretle beni cok huzursuz ediyor

Türkçe yazmanız mümkün değilmiydi? Daha kolay anlaşılırdı yazdıklarınız!

aklıma geldikçe ve hatırladıkça elerim titriyor malesef yazdıklarmı düzeltmeden gönderiyorum hatam çok farkındayım

Alıntı:

aklıma geldikçe ve hatırladıkça elerim titriyor malesef yazdıklarmı düzeltmeden gönderiyorum hatam çok farkındayım

Ellerinizin titremesi geçtiğinde aşağıdaki linkten yazınızı tekrar düzenlemeniz, yazdıklarınızın cevap verilebilir duruma gelmesini sağlayacaktır.
https://www.hukuki.net/editpost.php?do=editpost&p=318981

bir avukat arkadaşın yardımlarn bekliyorm tatmin edici bir cebvap alma umudundayım saygılar

hukukc arkadaşlarda yardm bekliyorm

Elleriniz hala mı titriyor?

Alıntı:

Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı

Elleriniz hala mı titriyor?

benim ellerim normalde suerkl titrer malesef

Bir hukukçu anlamadığı şeye yanıt veremez. Ayrıca avukat arkadaşlar, hukukçu arkadaşlar dediğinize göre ve ben de sizinle arkadaş olmadığıma göre yanıt vermem de doğru olmaz.

Alıntı:

litigation rumuzlu üyeden alıntı

Bir hukukçu anlamadığı şeye yanıt veremez. Ayrıca avukat arkadaşlar, hukukçu arkadaşlar dediğinize göre ve ben de sizinle arkadaş olmadığıma göre yanıt vermem de doğru olmaz.

ne diye bilirm bizim yetişme tarzımız her ne olursak olalım karşımızdakine samim davranma iç güdüsüyle buyuduğumuzda kaynaklanan bir hitabet şekliyle arkadaşım abim kardeşim gibi kelimeler kulanıyor ola bilirm bu tur bir kelime arkadaşım demek bir bu kadar tepk topladığına göre o insanın ban etiği hakaret ve küfürler için acaba ne olur inşallah ilk etepta dilekceme bakan savcı bey de sin gib titiz bir insandır ve o kelimelern hakaret ve kufurlern cok ağır olduğu kanısına varır ve sonrada da hakimlerde ayn itnay gösterir de ban hakaret ve kufur eden insan hak etiğin görur umudundayım

Alıntı:

ne diye bilirm bizim yetişme tarzımız her ne olursak olalım karşımızdakine samim davranma iç güdüsüyle buyuduğumuzda kaynaklanan bir hitabet şekliyle arkadaşım abim kardeşim gibi kelimeler kulanıyor ola bilirm bu tur bir kelime arkadaşım demek bir bu kadar tepk topladığına göre o insanın ban etiği hakaret ve küfürler için acaba ne olur inşallah ilk etepta dilekceme bakan savcı bey de sin gib titiz bir insandır ve o kelimelern hakaret ve kufurlern cok ağır olduğu kanısına varır ve sonrada da hakimlerde ayn itnay gösterir de ban hakaret ve kufur eden insan hak etiğin görur umudundayım

Tebrikler.:ok