özür tekrarlanmıyacagına emin olabilirsiniz
Printable View
özür tekrarlanmıyacagına emin olabilirsiniz
yok rica ederim benden özür dilemenize gerek yok admin değilim fakat uyarayım dedim.site üyeliği sırasında kuralları çok dikkatlice okumuştum.yoksa beni ilgilendiren bir durum değil
selam noterden ihtar çektim cevap verilmedi çalışma bölge müdürlüğüne gittim şikayet dilekçemi verdim 1 hafta sonra şirket muhasebecisi tlf edip davette bulundu gittim.
muhasebenin hesapladıgı kıdem tazminatım 11.566.81 tl ihbar tazminatım 1.128.19 tl bu hesaplama içerisinde yemek,aile,çocuk yardımı ve fazla mesai yıllık izin resmi tatil yok.
işsizlik maaşı içinde müracatta bulundum fakat işveren istifa etti diye bildirdiği için onuda alamadım iş verenden 20,000 tl talep ettim kabul etmedi çalışma müdürlüğünün verdiği süre doldu cvp vermiş olmaları gerekiyor.
benim şirkette çalışma sürecimde ne maaş için nede her hangi birşey için attıgım imza bulunmamaktadır.
üstelik şirket yetkilisi tarafından tarihsiz olarak bana vermiş oldugu 1 belge var aynen şu yazmaktadır.
ilgili makama
şirketimiz bünyesinde 1993 yılından itibaren xxxxxxxxxxxxx sicil numarası ile ahmet mesut xxxxxx 1,000 ytl(bin ytl) maaşla çalışmaktadır.
şirket kaşesi ve şirket müdürü imzası bulunmakta.
bilgim olmadan ssk giriş cıkışları olmuş ssk bölge müdürlüğüne dilekçe verdim
bu zaman zarfında şirket sahibinin evine hırsız girmiş polis sorgusunda işten 1 yıl içerisinde işçi cıkarttınızmı diye sorulmuş benim ismimi vermiş ve o gece polisler tarafından evimden alınarak 2 saat kadar sorguya çekildim polisler evde eşimide sorgulamış.
ben o gün nerede oldugumu ispatladım.
çok yazdım biliyorum ama sorum şu olacak
1.bu sorguda haksızlıga ugradım ve onur kırıcı duruma düştüm hakkında dava açabilirmiyim açarsam ne olur.
2.çalışma müdürlüğü'mü dava açacak yoksa benmi
Sorgulandınız mı, suçlandınız mı?
Sorgulanmaktan rencide olsanız da, bu nedenle davacı olamazsınız.
Davayı sizin açmanız gerekir.