Suçunuz Sahtecilik olduğu için siz memuriyete maalesef giremezsiniz. Ancak akrabalarınız sizin cezanız yüzünden memuriyetten men edilemez. Cezaların şahsiliği ilkesi gereğince sizin cezanızın sonucu bir başkasının etkilemez.
Printable View
yabancı bir firmada calışıyorum işyerim gbt ögrenebilirmi ? tc no ile savcılıktanmı veya polislerden ögrenme hakları varmı
teşekkürler ismail kılaz
Herkese merhaba.Ben ticaretle uğraşmaktayım.Bir firmadan alış verişimiz devam ederken firma sahibi tarafından 7 adet mal teslim fişini benim adıma imzalıyarak almadığım bir malı almış gibi gösterip fişleri icra takibine koymuştur.icra takibine süresi içersinde itiraz edip fişlerin altındaki imza benim olmadığı için savcılığa suç duyurusunda bulundum.savcılık benden imza alarak fişler imza kontrölüne gönderildi ve imza bana ait çıkmadığından dolayı dava açıldı 1inci ağır ceza mahkemesinde davamız devam etmekte ve son aşamasında.Şimdi sorum şu firma sahibinin ceza alacağı kesin. Burada para cezasımı alır hapis cezasımı. Ayrıca benim tazminat davası açma hakkım varmı?
üye olduğum halde foruma giremiyorum yöneticilere ulaşmam için en az 19 iletim olalıymış.Rahatsız edici biliyorum ancak forumu kullanamıyorum ve yöneticilere ulaşmak için 19 ileti yollamalıyım.
......
.......................
................................
..........................