Cevap: Site aidat borcumun toplamı 1100 TL
soyle bır soru sormak istiyorum
site yonetımıyle anlastım gıbı dıyelım bana cıkarılan 1130 tl aıdat borcunu bana gelen ıcra kagıdından 1 hafta oncesı tarıhıyle odeme yaptım bu durumda ne tur yol ızlemem gerekıyor bu durumda odeme yapmıs oldugum halde bıle ıcra edeılebılrmı
Takip konusu borcu '' İlamsız Takiplerde Ödeme Emri '' tebliğinden önce ödemişseniz icra dairesine giderek ödeme yaptığınıza dair belgeyi göstermek sureti ile borcun bedelsiz kalması gerekçesi ile takibin iptal edilmesini isteyebilirsiniz.
Cevap: site aidat borcumun toplamı 1100 tl
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Borcunuzu ödemekten nasıl kurtulabileceğinizin yollarını öğrenebilme konusunda olabilecek en yanlış sitede olduğunuzun farkındamısınız?
Bu yazıyı görmüşmüydünüz?
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Bu yazıyı görmüşmüydünüz?
erdogan bey siz belkı haklısınız bu yazıyı okudunuzmu demekle
bende cıkıs yolu arıyorum sıteyonetımı ıle uzlasmaya calısıyorum daıre sahıplerıne dıs gecıremıyorlar kıracılardan cıkarmaya calısıyorlar en son ben sıze odeme ypıyım dedım ama bana gelen ıcraa kagıdından oncee odemeyle ılgılı makbuz verın dedım yonetımde avukata danısıyım dedı bende bılgı sahıbı olmak ıstıyroum odeme gucum olsaydı zaten oderdım pıyasanın bozuk olması işsiz olmam ve yapıcak bir sey bulamadıgımdan yonetıme bır sekılde ana parayı tamamladım avukat masrafı dosya masrafı neyse odıyım deyıp konuyu kapatmak onun ıcın bılgılerınıze basvuruyorum
tekrar tesekkur ettım ve ozurlerımı sunuyorum
Zaten borcu ödemezseniz haciz uygulanacak,borcu ödediğinizde hacizlik durum da kalmayacaktır.