tamam ilettiyseniz savcılık gerekli yazışmaları yapar ilgili kurumlarla ve suç unsuru görürse davayı açar
Printable View
tamam ilettiyseniz savcılık gerekli yazışmaları yapar ilgili kurumlarla ve suç unsuru görürse davayı açar
AVUKAT TUTMANIZA GEREK YOK DURUŞMAYA GİDİN VE O TERBİYESİZ HAYSİYETSİZ ESKİ ERKEK ARKADAŞINIZLA İLGİLİ YAŞADIĞINIZ NE KADAR SIKINTINIZ VARSA ANLATIN.
MErak ettiğiniz başka birşey varsa sorun söyleyelim
aslında bende kendi savunmamı kendim yapıcaktım ama karşı tarafın avukat tuttugunu düşünüyorum, bunu nasıl ögrenebilirim? yani actıgım konuda belirttiğim gibi biraz durum karışık. sonuna kadar haklı oldugumu biliyorum ki patronumuda cagırsa ne yaparsa yapsın hepsi benim sahidim. ama yinede tedirginim cünki onların önceden bir davaları olmuş ailevi olarak en iyi avukatları tutarak alınması gerekn cezayı en aza indirmişler. bende yalancı sahit bulurlar ve beni sucsuzken suclu duruma düşürürler diye korkuyorum.
-simdi ben avukat tutsam avukat tutmaya gücüm yetmiyor barodan avukat tutma hakkımda yokmuş bu durumda özel bir avukat tutsam onun ücretini dava sonrası davayı kaybeden mi öder?
- acaba karşı taraf ne cezası alır; para mı yoksa hapis mi?