Cevap: Çocukla şahsi münasebet
Alıntı:
solosko rumuzlu üyeden alıntı
Hadi ya!!
Hangi babadan bahsediyoruz?
5 dakikalık keyif sonrası dönüp ardına bakmayan , etrafta yüzlerce-binlerce örneği olan babalardan mı?Kimlik kartına sahip iskele babalarından mı???
Çocuğu okula göndermek için kimden neden izin almak gerekiyor anlamadım.
Cevap: Çocukla şahsi münasebet
Kararı okursanız anlarsınız hemde aydınlanırsınız böylece herkesi aynı kategoriye sokmamayı öğrenirsiniz.
Cevap: çocukla şahsi münasebet
Alıntı:
tontini rumuzlu üyeden alıntı
Boşanma davası sonuçlanmış, gerekçeli karar 6 gün önce çıkmıştır.Baba ile çocuğun görüşme zamanları her ayın 1. ve 3.cumt. günü be temmuz ayı boyunca 30 gün olarak düzenlenmiştir.Benim öğrenmek istediğim ise çocuk henüz 2.5 yaşındadır. 1 ay uzun bir süre değil midir annesinden ayrı kalması için?Bu karar çocuk biraz daha büyüdükten sonra uygulanabilir mi?Örneğin 5-6 yaş civarında..Bunu sağlamak için ne yapılması gerekir?
Teşekkür ederim
diyorsunuz:)
[QUOTE=Jupiter_30;326698]diyorsunuz:)[/QUOT
Diyorum...Sanırım derdimi burada anlatamadım..Benim derdim çocukla babasının görüşmesini engellemek değil asla.. Ben sadece 1 aylık sürenin fazla olduğunu bunun daha sık ve kısa süreli olabilirliğini sormuştum.Nitekim mahkeme kararına gerek kalmadan bunu eski eşimle hallettik.Ayda 1 hafta sonu onda kalacak. Temmuz ve Ağustos ayında da 1 er hafta.. Herkesin böyle uzlaşması dileğiyle..
Sizin niyetiniz çocuğu babaya göstermemek.Çocuğu düşündüğünüz filan yok, 5-6 yaşından sonrada gitmek istemiyor görmek istemiyor dersiniz.Emin olun babada çocuğun küçük olmaqsın dan dolayı önlemini tedbirini almıştır.Merak etmeyin.