Cevap: Kadınlarda aldatıyor ama neden
Benim yazdığım ve düşüncelerim bir serzeniş sitayiş yazısı değildi; sadece bir gözlemleme üzerine ve bir sitede aksi bir şekilde yazılan bir yazıya cevap verme anlamındaydı...:))
Alıntı:
Av.Ferda Aydın rumuzlu üyeden alıntı
Öyle düşünmüyorum; kimse kimseye fazla katmak zorunda değil...:))
Ama sonuçta katıyorlar hocam.. Hep yazdım yine yazarım.. Aldatmak iradi bir eylemdir. İki kişiye ihtiyaç vardır. En az aldatan eş kadar karşı tarafında iradesi, fikir ve eylem de katkısına ihtiyaç vardır. mekan, zaman, istek, tutku, ve daha bir sürü unsuru karşılıklı bir araya gelmeliki aldatma gerçekleşsin. Yani her ikisininde mayası bu eylem için UYGUN olmalı ki eylem gerçekleşsin. Bile bile bir başkasının yuvasına aile müessesesine ve hatta masum eşin sevdasına aşkına hayatına onursuzca müdahale etmek sanırım karşılıksız kalmamalı.. Yanılıyormuyum ? Saygılar...
Alıntı:
Benim yazdığım ve düşüncelerim bir serzeniş sitayiş yazısı değildi; sadece bir gözlemleme üzerine ve bir sitede aksi bir şekilde yazılan bir yazıya cevap verme anlamındaydı...:))
MUTABIKIZ yani doğrumu hocam ?
Alıntı:
Niyet aldatma konusunda "yola" çıkmadır; kadın ya da erkek olsun. Bu nedenle 3.kişilere -kötü niyetli olsalar bile- yüklenmenin yersiz olduğunu düşünüyorum. Aldatma niyetini aklına koyan ve yola çıkan kişi mutlaka bu arzusunu gerçekleştirecektir; Ahmet-Ayşe olmaz da Ali- Fatma olur...Bu arzuda olmayan kişiyi 3.kişinin "yola" çıkartması olası değildir diye düşünüyorum.
Bence yanlış bir düşünce bu yazdığınız. Adı üstünde o kişi kendisinin 3.kişi olduğunu biliyorsa çok büyük vebal altındadır.hatalıdır.Hatasını görmüyorsa zaten yoldan çoktan çıkmıştır..
Birde Aldatan kişilerin ''Kadın yada Erkek'' Genlerini araştırmak lazım! Eminimki Ailesinden en az 1 kişi bu çirkin olayı(Aldatma) işlemiştir..
Alıntı:
dardayım rumuzlu üyeden alıntı
MUTABIKIZ yani doğrumu hocam ?
Hoca olmak haddime değil..:))
Sizi ve yazdıklarınızı çok yakından izliyorum; nacizane fikrimi belirtmek gerekirse çok özverili bir insansınız..
Şahsen kendi adıma teşekkür ediyorum; duyarlılığınız için...:))
Alıntı:
error! rumuzlu üyeden alıntı
Bence yanlış bir düşünce bu yazdığınız. Adı üstünde o kişi kendisinin 3.kişi olduğunu biliyorsa çok büyük vebal altındadır.hatalıdır.Hatasını görmüyorsa zaten yoldan çoktan çıkmıştır..
Birde Aldatan kişilerin ''Kadın yada Erkek'' Genlerini araştırmak lazım! Eminimki Ailesinden en az 1 kişi bu çirkin olayı(Aldatma) işlemiştir..
İlahi ne diyeyim ki? :))
Bu hayatta kimseye güvenilmiyor..Kimse kendine güvenemiyorki başkasına güvensin?!...
Alıntı:
Hoca olmak haddime değil..:))
Sizi ve yazdıklarınızı çok yakından izliyorum; nacizane fikrimi belirtmek gerekirse çok özverili bir insansınız..
Şahsen kendi adıma teşekkür ediyorum; duyarlılığınız için...:))
Rica ederim hocam. sadece NAMUS ERBABI BİR İNSANIM.. Hepsi bu
Alıntı:
fraymes rumuzlu üyeden alıntı
Bu hayatta kimseye güvenilmiyor..Kimse kendine güvenemiyorki başkasına güvensin?!...
Sadece acı bir tebessüm var yüzümde asılı kalan...
Alıntı:
dardayım rumuzlu üyeden alıntı
Rica ederim hocam. sadece İNSANIM.. Hepsi bu
Durun yahu duyan da yaşlı sanacak! :)))
İşin şakası bir yana çok zarifsiniz; Ama üzülerek gördüm ki arpa boyu bile yol gitmemişiz kadınlar adına..