Cevap: Yargıtayda Olan Dosya
Alıntı:
litigation rumuzlu üyeden alıntı
7 ay kısa bir süre. Sizin gibi herkes mahkeme kararlarını temyiz ettiğinden Yargıtay yetiştiremiyor. Bu nedenle temyiz incelemesi 1 yılı bulabilir, hatta geçebilir.
ya ne alakası var... ben sadece aradaki birkaç dosyayı kayırmışlar demek istiyorum. bizim dosya numarasına yakın diğer dosya numaralarının hepsi incelenmiş ve karara bağlanmış . hatta bazısı 4 ayda bazısı 5... bizimki 7 ay oldu ses seda yok. bu işin aslı faslı nedir acaba???
Merhabalar benim 2007 yılında bir sigorta şirketinden alacağımdan dolayı açtığım mahkemeyi kazandım. Karşı taraf temyize gitti temyize giden dava 2010 yılının 3. ayında açıldı ve yargıtayın sitesinden baktığımda dosya açıldı yazıyo sizce ortalama süre olarak dava ne zaman sonuçlanır şimdiden teşekkürler...
Merhabalar dosyamız halen daha gelmedi.Birşey sormak istiyorum?
Bu dosyamızdaki avukatımızın giderken bizi savunduğu bir yazı varmış onu dosya ile beraber yargıtaya gidiyormuş.onu alabilme şansımız varmıdır?yada yakınlarda bu dosyamızın durumunu sorabilcek birisi var mı yargıtayda bizim şuanda gitme durumumuz yok bize yardımcı olabilcek birisi var mı??