Cevap: Uyuşturucu maddeden 2. kez yakalananlara denetimli serbestlik
2014 yilinca uyusturucu kullanimi nedeni ile hakkimda denetimli serbestlik karari verildi.tahlillerim temiz cikti fakat bireysel gorusmeye gidemedigim icin dosyam kapatilip mahkemeye gonderildi. Hakim ise 20 ay ceza verdi hagb ile serbest birakti. 2018 yilinda benim olmayan bir arabada bilgim olmadigi halde uyusturucu yakalandi hastanede benim idrarimda da uyusturucu madde cikti. ceza alirmiyim?alirsam kac aydan yargilanip kac ay yatarim ? ve avukat tutmalimiyim ??
Cevap: Uyuşturucu maddeden 2. kez yakalananlara denetimli serbestlik
konuya cevap alabildinizmi acaba ahmet bey ?
- - - Updated - - -
2 sene önce denetim serbestlik yemiştim sorunsuz bir şekilde bitirdim. arkadaslarla birlikte uyusturucu maddeyi satın almış ve kabul etmiştik fakat 4 gün önce arkadaslarımla birlikte dolaşıyorduk çok az esrar maddesi içmiştik fakat bi anda polis önümzü kesti ve araçtan indirdi bizi arkadaşlarımın üstünden hap ve esrar çıktı karakoldaki ifadede kendilerinin aldığını söylediler benimle ilgili bir şey yok kısacası ifadede 2 ay sonra düğünüm var acaba sonucum ne olur çok acil bir bilgi verirmisiniz.. lütfen.. cezaevine girermiyim avukat tutmalımıyım yoksa denetim mi alırım yine