Sanırım neden sorduğunuzu anladım.Birkaç gün öncede eşim bu siteye birşeyler yazmış bunu şimdi farkettim.Evet doğru aynı olay üzerine konuşuyoruz.
Printable View
Sanırım neden sorduğunuzu anladım.Birkaç gün öncede eşim bu siteye birşeyler yazmış bunu şimdi farkettim.Evet doğru aynı olay üzerine konuşuyoruz.
Çünkü geçenlerde bir üyemiz sizin anlattığınız olaylarla paralel şeyler anlatıp hukuki olarak sorular sordu.
Az önce profiline baktım. Antalya yazısını kaldırmış ama. Konular birbirine çok paralel. Aşağıdaki linki tıklarsanız hangi gün ve tarihte ne sorduğunu okuyup sizin kocanız mı belki anlayabilirsiniz.
https://www.hukuki.net/showthread.php?t=64458
Doğrudur az önce siz sorunca geçmişe dönük konulara bakarken farkettim.O yazan benim eşim olur.Başka bir sitede olduğumu sanıyor ancak karıştırmış belli ki,herşeyi karıştırdığı gibi.Sonuş ititbari ile az önce sorduğum gibi bir yol izlerlerse ne yapmalıyım.Kendisi de bu yazılarda söylemiş ve kabul etmiş zaten ilişkisini.Sanırım bu da benim için bir delil niteliği taşıyabilir?
Siteye üye olurken kullanılan IP numarası ve üyelik için gereken kişisel bilgilerden yola çıkarak bu sitenin vereceği bilgileri mahkemede kullanabilirsiniz.
Diğer tarafı (kadını) ve eşini de tanık olarak bildirebilirsiniz. Çkeinmeden.
Daha başka yan delil ve tanık ifadeleri ile durumunuzu ispat edip boşanmdan dolayı mağduriyetinizi ortaya koyabilirsiniz.
tazminat için ne gibi sebepler olmalı??ben nişanlı iken üniversiteye kayıt oldum okuturum demesine rağmen sözünde durmadı ve iş imkanlarımı engelledi ...bunlar 27-28 sene önce oldu..ama buna rağmen cimri idi bana karşı....diplomamı delil olarak sunabilirmiyim kayıdım evli iken silinmişti...ve zorla bazı şeyleri yaptırması baskıyle tehditle buda ceza almasına katkı olurmu?
Ceza almasına değilde sizin istediğiniz maddi-manevi tazminatı etkileyebilecek bir konu olur diye düşünüyorum. Boşanmada kusur karşı tarafta ise maddi kayıplarınızıda karşılamak zorunda bence.
Kendi davamda ben boşanmadan dolayı onun bize yaşattığı maddi sıkıntı yüzünden okul harcımı ödeyemediğimden okuldan ayrılmak zorunda kaldığımı da öne sürdüm. Siz isteyin bırakın mahkeme değerlendirsin derim.
Kesinlikle doğru söylüyosunuz.Ben bunları ispat etmek için günlerdir kafa patlatırken kimin tanıklık yapabileceğini düşünürken o zaten herşeyi bir bir anlatmış.Hukuki.net'e de,kendisine de teşekkürler.
bişi sorabilirmiyim..tlf kayıtları derken neler konuşulduğuda ortaya çıkıyormu?