bunlari olayin gerceklestigi gun yaptik zaten , yaklasik 1 hafta oldu ama bir sonuc yok hala bu giden paramiz bir guvenve altindami banka veya baska bir birim altinda .
Printable View
bunlari olayin gerceklestigi gun yaptik zaten , yaklasik 1 hafta oldu ama bir sonuc yok hala bu giden paramiz bir guvenve altindami banka veya baska bir birim altinda .
Şu anda paranız güvence altında değil. Paranız yine eft yi çeken kişi tarafından tahsil edilip size verilecek. Olaydaki gelişmelerden bizi de haberdar ederseniz sevinirim.
zaten para olayin gerceklestigi gun bankadan cekildi ... su anda kilitlendik kaldik parayi alan kisi bellki isi yapanin ip nosu elimizde ama hicbir sey yapamiyoruz
merhaba bana yardımcı olusanız sevınırım benım sorunum benım banka kartıma havale yapılmış kart kredı kartına baglı banka kartı bende ama havale yapının ca kartla cekılmış ama paranın yarısı cekılmıs kredı kardımı ve banka kartımı hemen kapamıslar ve baranın bır kısmı gerı almıslar benım hesama yollanan hesap sahımı bana dava acmış saten kartlar bende savcılıkla gorusdum bankaylada dosya kapanmışdı ama hesap sahımı benı dava etmış benım ne yapmam gerekıyor suan kendı kartlarımı kullanıyorum yardımcı olursanız sevınırım tşk
128 bit kırılamaz demişsin. Sen 128 bit SSL in yapısını inceledinmi hic?
Kırılmaz diye nitelendirilen şifre yoktur. Magdur Arkadaşımızında yapması gerekn öncelikle pc sini virüslerden arındırıp şifrelerini değişip, durumu savcılıkla çözmesidir. Sözünü ettiğin meblalar TMSF nin güvence kapsamına sanırım dahil olmaz. Çünkü sana bağlı hatalardan banka veya başka bir kurum sorumlu tutulamaz. Şifreni çaldırmış olman senin suçun bankanın değil. İnternet Bankacılığı kullanırken önce bilinçlenmeli ve bankanın internet bankacılığı sözleşmesini okuman gerekir.
Kolay Gelsin