Mahkemede neler yaşandı bizlere aktarır isen konuya yön vermiş olacaksın..
Printable View
Tabiyki bir avukat tuttum. öncelikle mahkemeye çıktık şikayetçi kişiler gelmedi. adam boşanmış olduğu karısı ve 13 yaşındaki oğulları gelmedi ama çocuğun yaşı küçük olduğu için çocuğun avukatı geldi sanırım devlet atamış hakim hepimize sordu eve ve arsaya girdinizmi bunları yaptınız mı diye annem ben arsayada evede girmedim dedi, babamda eve ve arsaya girmedim dedi yanımdaki arkadaşta aynısını söyledi ben doğruyu söyledim arsaya girdim ama evin içine kesinlikle girmedim dedim. mala zarar vermişin dedi bende evet ama bilmeyerek dedim arsaya girdim çünkü adıma kayıtlı su saatini kaçak kullandılar ceza yedim tekrar bakıyordum sayaca kaçakmı diye o anda bahçede köpek varmış saldıracak sandım kenarda duran boya kovasını köpeğe doğru attım içinde boya varmı bilmiyordum kovayı boş sanmıştım dedim. hakim bunun üzerine evin belgelerini numarataj vergisinin ödendiğini gösterir belgeleri su sayacı belgesini filan istedi ve mahkemeyi erteledi mahkemeye çağrılan polisler ise hepsi arsanın içine girdi dedi boya yada kova fırlattıklarını görmedik dediler olay yerinde silah yoktu kimse kimseye silah çekmedi öğle bir olay olsaydı biz müdahele eder göz altına alırdık dediler. ağır hakaretlerde yoktu karşılıklı ufak tefek atışmalar vardı dedi. hakim polislere şunuda sordu kendi istekleri ilemi arsadan çıktılar siz zorlamı çıkardınız diye sordu polisler hayır biz çıkın arsadan diye bağırınca kendileri zorluk çıkarmadan çıktılar biz bu işin kanuni yolunu anlattık onlarda tamam diyerek gittiler dedi. karşı taraf şikayetçi olurken polis bizle ilgilenmedi demiş!!!. sonra hakim polislere sordu bahçede köpek varmıydı dedi korkulacak bir köpekmiydi dedi polislerden biri süs köpeği vardı öğle korkunç bir şekli yoktu dedi öteki polis ise orta boyda bir köpekti biraz korkutuculuğu vardı dedi sonra işte mahkemeyi erteledi karşı tarafı zorla getirecekler mahkemeye bizdende sonraki duruşmaya kadar diğer evrakları yani evle ilgili evrakları getirmemizi istedi hakim bakalı ne olacak mahkeme 9 ocak 2010 a ertelendi üzerimden biraz sitres gitti ama hayla korkuyorum kovayı attığımdan dolayı
bu arada bunları buraya yazmak suçmu eğer suçsa HUKUKÇU ARKADAŞLARIMIZ hemen uyarsın silelim bende yazmayayım :alala:alala birde bundan ceza yemiyelim. :k ee birde şöyle bir söz var atalarımızın SÜTTEN AĞZI YANAN YOĞURDU ÜFLEYEREK YERMİŞ ;)
Mahkeme ifadeni alıp yollayacak,seni bu şekilde suçlayabilirler istedikleri herşeyi söyleyebilirler kafamıza silahta dayadı derler ve savcı bu ifadelere göre sevk maddeleri düzenler ve bu sevk maddelerince cezalandrılman konusunda yargılanmanı talep eder mahkemeden.Bu durum seni korkutması o kadarda savcı ifadede ne görürse onu yazar ve cezalandırılman talebinde bulunur hakim senin ifadeni alırken bunların hiçbirini göz önünde bulundurmaz senin söyleyeceklerinde önemli burda adalet devreye giriyor sen bu suçları işlemediysen kabul etmeyeceksin dediğin gibi yalancı şahit varsa söyleyeceksin o kadarda kolay değil bu işler hakimler anlar herşeyi iki şahit bul o zamn sende arkadaşlarından evime geldi bana silah çekti zorla evimi aldı de bu mümkün değil sen rahat ol düzgün bir şekilde ifalelerini ver.Savcının yazdıklarını kafana takma savcı benim müebbetle yargınlanmamı isterken mahkeme beraatime karar verdi hak yerini bulur merak etme.
ilgi ve alakanız ve aydınlatmalarınız için çok teşekkür ederim beni rahatlattınız silah filan yoktu abartmışlar olayı Allah Adına yemin ederimki yoktu. ama savcı senin dediğin gibi hakimlin kulağına eyilip eğilip suçu işlemişler belli baksan gibi şeyler deyip duruyordu savcıya sinir olmuştum mahkemede varya.
bugün 18 ocak of beni gene panik basmaya başladı 22 sinde mahkeme var:(
Şimdiden paniğe kapılırsan hakimin karşısında hiç konuşamazsın bence sen hakimin karşısında konuşacağın konuları bir araya topla ve hiç heyacan yapmadan anlat.Ayrıca polislerin verdiği ifade doğrultusundada karşı tarafın suç uydurma teşebbüsü ortaya çıktığından müştekinin seni dava için mahkemeye sunduğu delillerin tekrar incelenmesini isteyip TCK'nun 271.madde çerçevesinde incelenmesini talep et bence bu senin yararına olur.Onların bu açığını iyi değerlendir.
suç uydurma
MADDE 271. - (1) İşlenmediğini bildiği bir suçu, yetkili makamlara işlenmiş gibi ihbar eden ya da işlenmeyen bir suçun delil veya emarelerini soruşturma yapılmasını sağlayacak biçimde uyduran kimseye üç yıla kadar hapis cezası verilir.
Öncelikle eğer haklıysan Allah yardımcın olsun.
Ben sadece seni iyi niyetli birisi olarak gördüğüm için söylüyorum. Hakkını devletin bir parçası olan polislerle birlikte aramaya gittiğini, eğer silah çekip haneye tecavüz gibi bir niyetin olsa idi polisleri de yanına alıp gidecek kadar aklını kaybetmemiş olduğunu hissettir hakime, sonra da bak önündeki özgür günlere.
Eğer haklıysan zaten kendini kasmana gerek yok. Adalet mutlaka ama mutlakaa yerini bulur...
Sayın hsnsft'ın ta dediği gibi bir insanı hapse attırmak (Gizemliyolcu'nun söylediğine dayanarak) 3-5 yalancı şahitle gerçekleşiyorsa hepimiz mahkûmuz ve arkandayız merak etme kardeşim.
Hepinizden Allah razı olsun arkadaşlar burda hiç bir yazıyı abartmadım ve yalan atmadım. Herşey doğru bu arada mahkemeye çıktık evin bize ait olduğunu ve vergisini ödediğimizi gösterir belgeleri sundum. Ama şikayetçi taraf bir türlü mahkemeye gelmiyor ve zorlada getirilemiyor hakim gsm operatörlerine adres tespiti için yazı yazılmasına kredi kartı için yazı yazılmasına dedi ve olası olabilecekleri yerlerin kontrolünü istedi ve mahkemeyi gene erteledi martın bir gününe ama şunu biliyorum ki hepiniz elinizden gelen yardımı yapıyorsunuz çok teşekkür ederim arkadaşlar tekrar diyorum yazdıklarımda yalan Yok Anamın Babamın üzerine Yemin ederim...