Ortada henüz "sonuç doğuran" bir işlem yok... Başkan bu hızla giderse, eli kulağındadır. O da olur... Görevinizi dikkatle yerine getirmeye çalışın...
Printable View
Ortada henüz "sonuç doğuran" bir işlem yok... Başkan bu hızla giderse, eli kulağındadır. O da olur... Görevinizi dikkatle yerine getirmeye çalışın...
Evet kantaroncu kardeş ortada henüz sonuç doğuran bir işlem yoktur.Yazınızdan Anladığım kadarıyla soruşturmanın sonucu beklenip şahsıma ceza verilmesi durumunda durumu savcılığa iletmem gerektiğini tavsiye etmektesiniz.Bende öyle yapmayı düşünüyorum.Saygılarla
yanlışlık oldu yanıt aşağıda :)
Alıntı:
metehan50 rumuzlu üyeden alıntı
Arkadaşlar sizlere bir konuyu daha danışmak istiyorum.farz edelimki ben bu konuyu ispat ettim ve savcılık kurum amirinin yaptığı haraketin TCK'ya göre suç olduğunu öne sürerek dava açtı.Çok erken ama kurum amirinin yapmış olduğu yukarıda da belirttiğim gibi bu suçları işlemiş sayarsa TCK'nın hangi maddelerine göre değirlendirir?Kurum amirine Verilecek ceza altı aydan fazla olurmu? Saygılar sunarım.
ALINTI
Yeterli altyapıya sahip olmamamız nedeniyle sitemizde falcılık hizmeti verilemediğini üzülerek belirtmek isterim.
BENİMYORUMUM:DD
mesaja yanıtındaki yaratıcılığa hayran oldum olmakla kalmayıp gülümsedimde, Allahta seni güldürsün
Evet arkadaşlar sonunda kurum amiri ısrarla ilgi yazıyı gerekli yere gönderdim diye savunmamda belirtmeme rağmen bana uyarma cezası verdi.Halbuki evrak klasörden kötü niyetli olarak alınmış fakat gittiği yerde evrak kayıtlarına girmiştir.İkinci olarak da kurumda disiplin kurulu bulunmamaktadır.İtiraz edeceğim bir birim yoktur.Buna rağmen uyarma cezası verilmiştir.Şimdi ne yapmam gerekir?Savcılıga suç duyurusunda bulunsam nasıl olur?Saygılarla
Size uyarı cezası verildiği için yargıya başvuramıyorsunuz. Uyarı ve kınama cezalarına karşı yargı yolu kapalı, biliyorsunuzdur zaten..Ancak bu durum, mobbing (psikolojik taciz) konusuna da giriyor; ancak ne yazık ki bu konuyla ilgili yargıda yapılmış düzenlemeler mevcut değil, daha çok manevi tazminat davası açarak hakkınızı arayabilliyorsunuz.. Bununla beraber iş yerinde mobbingi kanıtlayabilecek somut delilleri sağlamak da en güç şeylerden biri. Size yapılan işlemi somut delillerle kanıtlayabilirseniz, mobbing davası açabileceğinizi düşünüyorum..
Evet anlıyorum ama ortada bir hile.aldatmaca var.Yazının bir örneği mahkemede kayıt altında hem de amirin kendi imzası varken bu yazıyı ilgili yere göndermedin diyerek suç unsuru aramak ve uyarma cezası vermek hukuka aykırı değilmi?Savunmamda da israrla yazıya cevap verdiğimi söylememe rağmen ceza veriliyor.Hakkımı yargıda aramayı düşünüyorum.