Beleş olanlarını tercih ediyorum (AVG free var şu an) birinin ötekinden farkı varsa da ben çakmıyorum. :)
Printable View
İşletim sisteminiz lisanslıysa bari microsoft un ücretsiz lisanslı olarak sunduğu anti-virüs yazılımını deneyin birde...
Ama yinede paralı bir yazılım öneririm, ucuz ve TR olarak nod32 tavsiye edebilirim:ok
İşletim sistemim ve ofis programları lisanslı. Microsoftun anti virüs programı dediğiniz windos defender mi? bu program yüklü zaten. Mesele para değil aslında bi kaç sene önce norton almıştım ama bi ton virüs çıkmıştı pc de açıkçası güven sorunu oldu.
Biraderler ve yeğenler oyun indiriyo ordan bulaşıyomuş onu da çözdüm kendi pc me dokundurtmuyorum :)
Hayır değil, hatta onunla alakası bile yok,
Bu çok yeni 1-2 aylık bir yazılım ve şu an ücretsiz
http://www.microsoft.com/Security_Essentials/
:ok
PARDUS kulanmanızı öneririm. Virüs dersi flsh derdi yok. tabi windows'dan vazgeçebilirseniz!
2 senedir çift işletim sistemi kullanıyorum. Flash ile işim olduğu zaman PARDUS diğer işlerimde vistayı kullanıyorum. Hatta artık diğer işlerimdede pardus kullanıyorum
Daha önce yazmışım gerçi ama; mesajları okuyunca durumu daha iyi kavradım sanırım..
Teknoloji konusunda üyelerin yazdıklarını okusam da pek bir şey anlamıyorum..:))
Büro'da diyelim ki; bir icra takibini flash bellek'e yüklüyorum..Tevzi bürosuna gittiğimde; flash bellek'te yüklenmiş veri olmadığı söyleniyor.. Şimdiye kadar mazaretim! nedeniyle takipleri açabildim. Ama bundan sonra mümkün gibi gözükmüyor..Zira flash bellek olmaksızın takip açan personel kalmadı bölge adliyesinde.. En basit şekliyle anlatmanız gerekirse ne yapmam gerekir?
Sayın Av.Ferda, flash belleğin içine oluşturduğunuz dosyayı eklemezseniz tabi boş görünür. Virüs dosyaları yemez ama bozar en fazla. Oluşturduğunuz uyap dosyalarını flash belleğe yüklemiyor olabilir misiniz? Muhtemelen öyledir. Bu durumda ya sürükle bırak yöntemi veya kopyala yapıştır ile dosyaları flash diske yükleme yönünde eğitim almanızı öneririm. Flash bellek öyle hüüp diye kendi kendine bilgisayarınızdan bilgileri çekmez. Sizin yüklemeniz gerek. Veya size pratik bir iki yöntem daha; 1- İcraya bilgisayarınızı komple götürün, 2- Harddiski söküp götürün 3- Yukarıdakilerin Hiçbiri olmazsa İcra dairesine gitmeyin.
en etkili çözüm yolu bu, ayrıca flash diskinizin içine autorun.inf adında bir klasör yaratın ve bu klasörü sistem klasörü haline getirin (sistem klasörü haline getirmenin nasıl yapıldığını tam olarak hatırlamıyorum fakat nette biraz araştırırsanız bulabilirsiniz) bu sayede virüs bulaşsa bile flash diskin içinde aynı isimde bir klasör olduğu için autorun dosyası kendisini flash diske kopyalamıyor ve virüs kendisini otomatik olarak çalıştıramıyor...