Cevap: Beni aldattığının ıspatı olan telefon msjlarımı başka bir şehirde olan mahkemeye nasıl gönderebilirim..
Alıntı:
senoleker rumuzlu üyeden alıntı
:D
Vallahi değil.
sayın hocam o kadar kolay değil bu işler.. hani varsa bir örnek çalışma görelim.. bilelim.. Kullanmayı hedefleyenlerde bunu bilsin..
sonuçta bunu inceleyenler de bilişimciler..
yazıyı yazdığınız word programının lisans numarasını bulabilen, yazının içinden gönderen PC nin IMEI (anakartın) numarasını çıkartan adamlar..
Cevap: Beni aldattığının ıspatı olan telefon msjlarımı başka bir şehirde olan mahkemeye nasıl gönderebilirim..
Alıntı:
dardayım rumuzlu üyeden alıntı
hani varsa bir örnek çalışma görelim.. bilelim.. Kullanmayı hedefleyenlerde bunu bilsin..
sonuçta bunu inceleyenler de bilişimciler..
yazıyı yazdığınız word programının lisans numarasını bulabilen, yazının içinden gönderen PC nin IMEI (anakartın) numarasını çıkartan adamlar..
Yani ben sim kart ile "konuşarak" bunu yapabilirim; protokolleri biliyorum. Ama gerçekten birçok program var bunu yapabilecek. Aslında hiçkimsenin ihtiyacı olmayan bir şey bu. Kim neden sim kartındaki mesajları değiştirmekle uğraşsın ki? Buna rağmen aslında amacı telefon rehberini düzenlemek olan sim editor programlarının çoğu işe yaramasa da bu özelliği koyarlar.
CARDINAL adlı program bunların en meşhurlarından birisidir.
Bir "phoenix" ya da "smartmouse" adlı cihaza ihtiyacınız var. Sim kartını takabileceğiniz bir alet bu. Sim card reader de denir. Bilgisayara bunu takıp bir de sim editor programı yüklerseniz bunu kolaylıkla yapabilirsiniz.
Değil Phoenix adaptör, Bilgisayara bile ihtiyacınız olmadan bunu yapabileceğiniz progra bile çıkartmışlar. Direkt telefona yüklüyorsunuz:
http://handheld.softpedia.com/get/De...us-25560.shtml
Sim kartın bizzat kendisini kolnlayan bir cihazı KENDİNİZ yapmak isterseniz gerekli bilgiler burada var:
http://320volt.com/smart-simgsm-kart...alama-devresi/
bağlı olduğunuz ilin aile mahkemesi aracılığı ile davanın yürüdüğü yer mahkemesine dilekçe gönderin.. telefon numarasını ve mesajların tarihini vs yazın.. onlar direk operatöre yazı yazarak ordan getirtirler o mesajları.. zaten sizin telefonunuzdaki mesajları alıp bakmaz hakim operatörden sordurur...
Cevap: Beni aldattığının ıspatı olan telefon mesajlarımı başka bir şehirde olan mahkemeye nasıl gönderebilirim?
vermiş olduğunuz bilgiler için herbirinize teşekkür ederim.. aslında bu davaya girmeyide çok istiyorum.. imkanım olursada bi ihtimal kızımı burda bırakıp gidecem.. sormak istediim ben davaya girersem bana konuşma anlatma hakkı verceklermi yoksa avukatım var diye konuşmayı sadece avukatım yapıp ben izleyecekmiyim.. gitsem oraya bi faydası olurmu..