Konuyu söylemeyeceğim ama, İstanbul'da bir savcılıktan telefonla bilgi aldım. Elbette konuyu tam olarak aktarmadılar ancak bana yetecek cevabı da verdiler, gerekli yönlendirmeyi de yaptılar.
Bilginize.
Printable View
Açık hattı Avea değil, Avea'daki kotalarını doldurmaya çalışan sorumsuz Avea bayileri satıyor. Avea kesinlikle böyle bir olayı tasvip etmez. Avea değil, hiç bir Gsm operatörü tasvip etmez. Onların neden sattığı değil, sizin neden aldığınız önemli bence. Kuru sıkı tabancanında satışı serbest ama, taşınması yasak ;). Madem öyle niye satıyorlar şeklinde bir savunma ile işin içinden çıkamazsınız. Sizin yapmanız gereken, bu numarayı sizin kullandığınızı ve sizin o kişi olmadığınızı ispatlamak o kadar.
4062 servisi UYAP sms hizmetiydi yanılmıyorsam,
Detaylı bilgiye;
http://www.sms.uyap.gov.tr/
Benim başımada aynı durum gelmişti. Bundan 3 yıl önce faturalı telefon almıştım avea dan. 1 ay sonra istanbul dan tebligat geldi. " kişilerin huzur ve sukununu bozmaktan " dava açılmış. Benden önce hattı biri kullanıyormuş. İstanbulda bir kadını aramış küfür, tehdit aklınıza ne gelirse. 3 sayfa durumu anlatır dilekçe sundum mahkemeye dikkate bile alınmadı. Sonra istanbuldaki kadını aradım durumu ona anlattım, kadın durumu anladı ve şikayetinden vazgeçtide kurtulabildim. Böyle bir durum başınıza gelirse savcı ve mahkeme savunmalarınızı dikkate bile almıyor. Bizzat tecrübe ile sabittir.
Benim de, babama gelen mesaj şöyledir ; '' ADALET BAKANLIĞINDAN; Kocaeli Çocuk Mahkemesi ...... sayılı dosyanızda ......... tarihinde duruşma günü verilmiştir.'' Yardım edebilir misiniz ?