Cevap: Beraber yaşadığım insanın evli çıkması
Alakanıza teşekür ederim lakin ilk eşim şuanki yaşantımdan bahsetmeyecektir s çünki en başından buyana boşanmayı kabul etmiyor aksine süründüreceğim diyor 7 senedir ayrıyım ilk mahkemede ne yapacağımı bilmiyorum tek isteyim sorunsuzca boşanmak nasıl bir yol izlemeliyim
Alıntı:
kuzey1907 rumuzlu üyeden alıntı
Alakanıza teşekür ederim lakin ilk eşim şuanki yaşantımdan bahsetmeyecektir s çünki en başından buyana boşanmayı kabul etmiyor aksine süründüreceğim diyor 7 senedir ayrıyım ilk mahkemede ne yapacağımı bilmiyorum tek isteyim sorunsuzca boşanmak nasıl bir yol izlemeliyim
Tuttuğunuz Avukatınızın söylediklerini yapmanızı tavsiye ederim. Eşlerden birinin boşanmayı kabul etmemesi hakimin boşamayacağı anlamına gelmez. Boşanma davalarında en önemli konu, iddialarınızı şahitlerle ispat etmektir.
Hangi taraf hakime iddialarını ispat ederse hakim o eş yönünde karar verir. Siz dersiniz biz geçinemiyoruz, ispat etmelisiniz. Eşiniz de yok biz geçiniyoruz derse şahitlerle ispat etmeli. Bu işin kuralı ispattır.
Boşanma davalarında eşlere birşey düşmüyor. Hele ilk mahkemede hiç düşmeyecektir. Büyük ihtimal eşinize davayı tebliğ etmişsinizdir. Eşiniz de tedbir nafakası taleplerinde bulunmuş mu? Karşı boşanma davası açmış mı? Tazminat talepleri var mı? Şu an ki yaşantımdan bahsetmeyecektir dediniz. Nedir ki şu an ki yaşantınız?
Konunuza bir burada bir diğer forum sorusunda devam etmeyin lütfen. Yönetimden ikaz alırsınız.
Tekrar ediyorum diğer forum sorularına yazarak bölük pörçük yazmayın. sorunucu tek yerde sormaya devam edin.
İlk sorunuz ile şimdi söyledikleriniz çok çelişiyor. Cevap vermek istemiyorum artık. Avukatınızı dinleyin.