dosyam olup olmadıgını sormadım.zaten pek fırsat vermedi.sürekli hapis haciz vs. bunlardan bahsetti.yarın arayıp ogreneceğim
Printable View
dosyam olup olmadıgını sormadım.zaten pek fırsat vermedi.sürekli hapis haciz vs. bunlardan bahsetti.yarın arayıp ogreneceğim
Ödeme taahhaüdüne uymama durumunda 3 ay hapis istemi ile ceza davası...
Bunu gözardı etmeyin!
icra dairesini aradım.dosya acılmıs ancak işleme konulmamıs suanda eger borcu odemessem haciz vs. işlemler baslayacakmıs...
icra dairesi : evet 4 taksit hakkınız var.telaslanmayın hiç bir sorun olmaz.
avukat : kesinlikle oyle bir hakkınız yok.soyleyen memur yanlıs bilgi vermiş.
kesin olarak durum nedir ?
TAKSİTLE ÖDEME:
Madde 111 - Borçlu alacaklının satış talebinden evvel borcunu muntazam taksitlerle ödemeği taahüt eder ve birinci taksiti de derhal verirse icra muamelesi durur.
Şu kadar ki borçlunun kafi miktar malı haczedilmiş bulunması ve her taksitin borcun dörtte biri miktarından aşağı olmaması ve nihayet aydan aya verilmesi ve müddetin üç aydan fazla olmaması şarttır.
Taksitle ödeme talebi haciz işleminden sonra oluyor, sizin dosya anladığım kadarı ile kesinleşmediği için şu aşamada icra dairesinde taahhütte bulunabilirsiniz bu da Turkcell avukatının kabul etmesi ile karşılıklı yapılır.
turkcell de kayıtlı adresim eski işyeri adresim.ve suanda kimse yok...boş olarak duruyor.hacize gitseler durum ne olur ? ben ailemle yaşıyorum.olay ailemin evine kadar gelirmi ?
ben icra dairesine gittiğimde taksitle ödemek istediğimi solersem turkcell avukatının kabul etmeme hakkı varmıdır ?
son sorumada yanıt verirseniz cok teşekkür ederim