Cevap: Nefes ve izzet-i nefis
Benim ne müzik kulağım var, ne de Arapçam...
Desenize ateist geldim, ateist gideceğim...
Açılım yapalım bence;
Ne mutlu ateistim diyenleri, hiç pişman olmasalar, Allah için değil Şeytan için geldim, bu da mektubu diyenleri bile hukuki gatakulliyle Müslüman sayalım. Ne oldu hoşunuza gitmedi mi?
Siz bir ömürsünüz.... Pardon, ömür törpüsü...
O üfürükçüler ki sadece dini alanda değil birçok alanda, örneğin tıp alanında da kendilerini yetkin görmektedirler. Nitekim, üfürerek, mıncıklayarak, ah pardon dokunarak diyecektim, şifa dağıttığını iddia eden bir sürü üfürükçü gördük, izledik.
Sahi, tıp eğitimi de yasaklanmış mıydı?
Bu arada, nefes denmişken, Nefes filmini izlemenizi de tavsiye ederim. Sınır karakollarında görev alan askerlerimizin son "nefes"lerini nasıl, hangi şartlar altında ve hangi psikoloji ile ne uğruna verdiklerine dair güzel bir film olmuş...
Alıntı:
Av.Dilek Kuzulu Yüksel rumuzlu üyeden alıntı
O üfürükçüler ki sadece dini alanda değil birçok alanda, örneğin tıp alanında da kendilerini yetkin görmektedirler. Nitekim, üfürerek, mıncıklayarak, ah pardon dokunarak diyecektim, şifa dağıttığını iddia eden bir sürü üfürükçü gördük, izledik.
Sahi, tıp eğitimi de yasaklanmış mıydı?
Üfürük bu, ne maksatla gidilirse, adamı o maksatla üfürürler. Üfürükte; ekonomiden-tıpa, kız çocuğundan-erkek çocuğuna, kısırlıktan-hadımlığa, karıdan-kocaya kadar herşey mevcut. Giderlerin birtek ortak yanları var, o da; din taciri üfürücüklerden medet umma inancı. Hele sağını solunu mıncıklatıp kaşıtarak emeline nail olan, iki sefer dileğine kavuşmuş oluyordur.