Cevap: Aldatıldım şiddet gördüm ama ıspatlıyamıyorum
Alıntı:
nazan-idil rumuzlu üyeden alıntı
ben izmire misafirliğe geldiğim zaman evi taşımıştı.. o taşındığı binadakiler beni hiç görmemişlerdi eşim sevgilisiyle beraber evi taşıdığını gördükleri için eşiminle o kadını evli sanmışlar.. eşimde karımdır diye tanıştırmış apartmandakilere.. ve ben izmirdeyken bunu bana söyleseydi ben asla dönmezdim elazığa hiç bişey yokmuş gibi biletimi aldı.. kadının benim geleceğimi duyduğu içinde evi kendisi bırakıp gitmişti( yani kadını eşim yollamamış kadın ben gelecem diye gitmişti eşimde o kadına msj çektiini gördüm gitmeyecektin o gelsede oturacaktın sen evinde.. diye niyeti iki kadınla aynı evde yaşamak istediği açıkça ortadaydı.. bunu daha öncede bana kaç defa söyledi tabi şakaya vurarak 2 eş istiyorum diye)ama ne acıki bu yaptıklarını ıspatlayamıyorum.. her yaptığıda yanına kar kaldı ...
ailem izmirden elazığa benim için asla gitmezler.. biz sana ve çocuğuna bakarız bunun dışında hiç bişey bekleme..uğraşamayız diyolar.. doğu kültürüyle batı kültürü çok farklı.. orda komşuluk ilişkisi kesinlikle yok.. zaten benim evliliğim çok kısa sürdü öyle ortamım komşum olacak kadar elazığda kalmadım..
Aileniz bu evliliğinize razı mıydı peki?
önceleri evet razıydılar ama sonra(düğüne 2 ay kala) istemediler..
Alıntı:
nazan-idil rumuzlu üyeden alıntı
önceleri evet razıydılar ama sonra(düğüne 2 ay kala) istemediler..
Ailenizi dinlememişsiniz ama aileniz şimdi size bakın nasıl sahip çıkıyor. Aile her zaman çok önemlidir.
Neyse herkes hayatında bir sınavdan geçer. En güzel armağanı evladınız olmuş. Ailenizin desteği ile bunun üstesinden geleceğinizi düşünüyorum.
Eşinizin sizi aldattığını madem ki komşularla ispatlayamıyorsunuz, eşinizin telefon kayıtlarını talep edin mahkemeden. Ayrıca yakınlarınız eşinizin bu kadınla iken fotoğraflarını çekse süper delil olur diye düşünüyorum. Maddi+Manevi tazminat almak için birkaç delil sunmanız kafi.
Telefon kayıtlarından bu kadının telefonu ile görüştüğüne dair kayıtlar,sms attığına dair kayıtlar çıkacaktır. Fotoğraf da sundunuz mu ohh. Bence peşini bırakmayın bu işin. Çocuğunuz için.
Bu komşuların dinlenmesi konusunda bence çaba gösterin. Hakim karşısına polis marifeti ile geldiklerinde hakim ağızlarından nasılsa lafları alır.
Ayrıca eşinizin evlenmenizden sonra internette sohbet ettiğini kanıtlayabilirsiniz. Mail adreslerini verip geçmişe yönelik yazışma olup olmadığını istetebilirsiniz.
Bu forumun kıdemli,çok değerli bir üyesi var.Sayın dardayım. Kendisi karısının kendisini aldatması ile ilgili delil elde etmek adına 20 ay boyunca inanılmaz çaba sarfetti bu konuda. Ve ispatladı da. Size bu konuda en güzel bilgiyi onun verebileceğini düşünüyorum.