Cevap: Avukatlarımız Nereden?
Tüm hukukçu arkadaşlarımıza, böyle bir site hazırladıkları ve bilgilerini bizlerle paylaştıkları için, şükranlarımı sunuyorum. Bizler sizin sayenizde sorunlarımızı çözmeye, en azından çözüm için hangi yolu izlememiz gerektiği konusunda, bilgilenmeye çalışmaktayız. Sorularımızın yanıtlarını bazen alamamaktayız. Bizi yanıtsız barakmamanızı rica eder, saygılarımı sunarım..
Sorularınız açık ve net değil. Güzel bir soru önce soranın o davayla ilgisiyle başlayıp elde etmek istediği neticeyle bitmelidir. Bu ikisi arasında yeniden sormaya mahal bırakmayacak kadar geniş izah yer almalıdır. Bazen bir sorunun -sizin sorunuz gibi- ceza hukuku kapsamında olduğu sanılırken idare hukukuyla alakalı olduğu anlaşılabiliyor. Ayrıca sabırla cevap beklenmelidir. Cevap verilmediğinde konunun iyice anlaşılmadığı düşünülüp izahat genişletilmelidir. Diğer meslektaşlarım ne düşünür bilemiyorum.
Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Sorularımızı kısa tutuğumuz doğrudur. Bizler sizlerin fazla vaktinizi almak istemediğimiz için kısa sorular soruyor olabiliriz. Hukukçu olmadığımız için kusurumuzu bağışlayın lütfen.
Gelen cevaba göre geniş izah etme yoluna gidebiliriz diye düşünüyorum.