Olabilir ama dediğim gibi anlaşmalı boşanma hükümlerine göre değil çekişmeli boşanma hükümlerine göre boşanırsınız geçinemediğinizi mahkemede şahit vs. ile ispat etmeniz gerekir.
Printable View
Olabilir ama dediğim gibi anlaşmalı boşanma hükümlerine göre değil çekişmeli boşanma hükümlerine göre boşanırsınız geçinemediğinizi mahkemede şahit vs. ile ispat etmeniz gerekir.
yani sizce cekişmeli boşanma yolunamı gitmeliyim yoksa antlaşmalımıyım ?
3. bir şık yokmu? :)
benim bildigim yok?
İsterseniz bir yılınızın dolmasını bekleyip anlaşmalı boşanma ile tek celsede boşanın isterseniz şimdi aranızda yazılı şekilde anlaşıp şahitlerinizi delillerinizi belirleyip mahkemeye yargılamada yardımcı olup 2-3 celsede bitirin.
Her halükarda anlaşma yapmanız yararınızadır anlaşmalı-çekişmeli dava davanın tekniği açısındandır.
iyi akşamlar diyeyim çünkü burada akşam oldu artık.Benim güzel ülkemin güzel insanları ne halde valla içim sızlıyor.Tabi kendi durumumada. Ben 15z gün evlilik yaşadım ve 4 senede boşandım.Gelişmeler ise oldukça zorluydu.Yazmaya kalksam sayfa yetmez. Arkadaşın dediği 3. şık belkide tekrar anlaşıp yuvöanızı kurtarın anlamındaydı ve bencede doğru.eğer son haddinize geldiyseniz ozaman şık falan kalmaz.Anlaşmalı için 1 yıllık evlilik süresi gerek. Bunun harici çekişmeli yani savaşarak tabiri caizse.Bilmek istediklerinizi sorun yazalım arkadaş