Bende 3. sınıfa geçtim.Bence ticaret ve usul zor dersler.Ayrıca borçalr özele Dekan bey girdiği için dikkat etmek lazım.
Printable View
Bende 3. sınıfa geçtim.Bence ticaret ve usul zor dersler.Ayrıca borçalr özele Dekan bey girdiği için dikkat etmek lazım.
aman allahım ne seneydi o!!!
Alıntı:
Hiç bu kadar dersi daha önce bi arada görmemiştim. Ancak herkesin yazdığının aksine ben 3. sınıfı, okula haftanın sadece 2 günü giderek, final ve vizelere sadece 3 gün kala ders çalışarak ve bu "çok sıkı takip ettiğim derslerde" not tutarak, daha doğrusu tutanlara yardımcı olarak, geçtim. ve 3. sınıfın sonunda elimde sadece vergi hukuku notları kalmıştı. uzun lafın kısası, marmara hukukta diğilseniz ve fikri sınai ile medeni usule çok sayın nevhis deren- yıldırım gelmiyosa ve onun size"tavsiye ettiği" kitapları almakla yükümlü diğilseniz 3. sınıf en matrak, en en düzgün insanların bile tırlattığı, en kantinde manyak şarkıların çalındığı, en tadından yenmiyen ve hukuk fakültesi yıllarının en keskin virajlı senesidir.
yıllarını 3. sınıfta eskiten arkadaşlar, kolay gelsin.
walla arkadaşım ben Konya'da okuyorum ve bu sene 4.sınıfım.Hayatımda fakülteye toplam 1 ay uğramışlığım vardır.Geçen sene ise okula hiç gitmedim.İsterseniz inanmayabilirsiniz bir kaç hocayla konuşunca kopyamı çekiosun diyip inanmadılar pek.Geçen seneki hocalarımın suratlarını bu sene gördüm.Sonuç:bütün derslerim finalde kaldı.Bütünlemede nerdeyse hepsini verdim.Bir tek borçlar özel dersim var.Ben derim ki okula gitmene hiç gerek yok.Hukuk akıl işi, mantık işi.Sters yaparsan kaybedersin rahat olacaksın.Ama sen yine de bildiğini yap istisnayımdır belki ben.
Peki arkadaşlar hakim-savcı sınavında en iyi özel hukuk hangisi bilen var mı???