Cevap: Devrim gibi karar:'Askeri bir suç olsa da siviller sivil yargıda yargılanacaklardır'
27 Ekim'de polise teslim oldum ve askeri mahkemeye çıkarttılar tutuksuz yargılanacağım, Mahkeme'm sanırım bu ay icinde olur, mahkemeye kadar vicdani ret olayı belirginlesirse vicdani sebeplerden askerlik mesleğini yapmak istemediğim için firar ettim diyeceğim. Yanımda bir de avukat olacak saçma sapan sebeplerden bana giydirmesinler diye. Hadi bakalım gazamız mübarek ola. Umarım her kez kurtulur. Muhtemelen tıkmak istiyecekler, askeri Yargıtay onayını bekleyecekler, sonrasında AİHM sine davayı taşıyacağım.
Tabiki ilişiğim kesilmiş olmasından ötürü artık sivil mahkemede yargılanmam gerekiyorsa sivil mahkemede davamın devamını isterim. Gercekten ilişiği kesilen firar suresi dolanlar artık sivil olması nedeni ile sivil mahkemede mi yargılanacak?
Cevap: Devrim gibi karar:'Askeri bir suç olsa da siviller sivil yargıda yargılanacaklardır'
Evet Smyrna, senin adına şimdiden hayırlısı olsun, geçmiş olsun. Son aşamadasın en azından. Sonuna kadar savun kendini.
Gelişmeleri bekliyoruz.
Hakkında hayırlısı.