Cevap: Boşanma aşamasında olduğum eşim çilingirle evime girdi
Alıntı:
kretase06 rumuzlu üyeden alıntı
Ama ben erkeğim. Kadın olunca dediklerin farklı olabilir:) Bir erkek olarak mahkemede ne kadar haklı olsakta kaybetmeye mahkumuz galiba..
Bunu anlamıcak ne var şöle bir düşün neden boşanma davalarını KADINLAR AÇIYOR ÇÜNKÜ KADINLAR evlenince ERKEK eğemen oluyor kadını arka plana atıyor itiyor, kakıyor, dövüyor, sonrada biz erkekler ne yapıyoruzki bu ADALET KADINDAN yana demeye başlıyorsunuz.:)::):)
Alıntı:
bakmaner rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba
Eşimle boşanma aşamasındayız.(Davayı Mayıs ayında açtım).Kendisi evden gittikten sonra kapı kilidini değiştirdim fakat kendisi geçtiğimiz hafta çilingirle kapıyı açtırmış ve elektronik eşyaları almış.Kendisi şu anda savcılık tarafından "Evden Hırsızlık" suçu ile karşı karşıyadır.Uzlaşma yolunu kabul etmedim.Fakat hala bana mail ve mesaj atmaktadır "O ev hala benim istediğim zaman gelirim" diyor.
Bu durumda bir daha evime girmemesi için neler yapabilirim?
Savcılık boşanma davası sürdüğü için O'na dava açmayabilirmi?
Şimdiden teşekkür ederim.
Not: Ev krediyle alınmıştır ve hala borcunu ortak ödemekteyiz.
Mahkemeden koruma ve uzaklaştırma talep edin.Ben de benzer bir durumla karşı karşıya kaldım ve avukatım dilekçe vererek koruma talep etti,sonuçta eşim için evden uzaklaştırma kararı alındı.
Alıntı:
sevcanakay rumuzlu üyeden alıntı
Bunu anlamıcak ne var şöle bir düşün neden boşanma davalarını KADINLAR AÇIYOR ÇÜNKÜ KADINLAR evlenince ERKEK eğemen oluyor kadını arka plana atıyor itiyor, kakıyor, dövüyor, sonrada biz erkekler ne yapıyoruzki bu ADALET KADINDAN yana demeye başlıyorsunuz.:)::):)
ALLAH eşinize yardım etsin beliki bu evliliği siz yıkmışsınız nedir bu kadar erkeklere ateş püskürtüyosunuz biraz medeni olun bu dünyada ne bütün kadınlar nede bütün erkekler kütü ve ahlaksız vede adaletsizler unutmayın geneleme iyi bi şey değil sonucta hepimiz insanız
sevcanakay yazdıklarınızın tek bir hecesine dahi katılmıyorum...kişileri dahada tetikliyor ve yalnıs yönlendiriyorsunuz....
Alıntı:
fuatpak rumuzlu üyeden alıntı
sevcanakay yazdıklarınızın tek bir hecesine dahi katılmıyorum...kişileri dahada tetikliyor ve yalnıs yönlendiriyorsunuz....
İşinize gelmeyen yön olunca hemen yanlış yönlendirme niteliği taşıdıgı kanısına varmanıza da ben katılmıyorum ;)
Allah kolaylık versin. 8 yıl kadar önce bir yakınımda benzer durumlar yaşıyordu, boşanma arefesinde olduğu eşi çat kapı eve gelip eşyalarını alıp gidiyormuş. uzun zaman oldu tam hatırlamıyorum ama adliyeye gidip oradan bir kaç memurla eve dönüp evdeki kendisine ait eşyaları yazdırıp kapıya da mühür vurdurmuştuk. buna rağmen koca mührü bozup arkadaşımın eşyalarını parçalayıp kendi eşyalarını ve arkadaşımın yükte hafif pahada ağır eşylarını alıp gitmişti. biz tekrar adliyeye gidip daha öncek yazdırmış olduğumuz eşya listesi ile eve gelip eksik eşya tespiti yaptırmıştık.
Bence bunları yaptırın. Hiç değilse bundan sonra evinize rahatça girip çıkamaz.
Benim de dikkatimi çeken şu. bazı erkekler evlendikten sonra mutfağa kadar gidip kendi suyunu içememe, kendi çorabının yerini bulamama gibi basit işlerde elden ayaktan düşüyorlar. Acaba evlenince parkinson hastalanığına falan mı yakalanıyorlar aniden
Turk Ceza Kanununda kendi evine girip kendi esyalarini zorla almak diye bir suc yok. Esinizi hirsizlikla suclamanizin pek sonuc verecegini sanmiyorum.
Alıntı:
gülenyüz rumuzlu üyeden alıntı
Benim de dikkatimi çeken şu. bazı erkekler evlendikten sonra mutfağa kadar gidip kendi suyunu içememe, kendi çorabının yerini bulamama gibi basit işlerde elden ayaktan düşüyorlar. Acaba evlenince parkinson hastalanığına falan mı yakalanıyorlar aniden
Süper bir tez olurmu canım yaa kadın ne HİZMETÇİ sanırım onların gözünde :) ama işde sonra iş boşanmaya gelince karımı seviyorum, bir kötü sözüm dahi olmadı, herşeyine yardım ettim numaralarıda cabası ;)
sevcanakay siz kendi tarafınızdan bakıyorsunuz olaya...bırakında bizde kendi tarafımızdan bakalım gördüğümüz yasadığımız olaylara...o terazinin bir gün bizede döneceğini umuyorum(sadece umuyorum)size geince cok cok keyifle yazıyorsunuz bakıyorumda..birilerinin acı cekmesi diğerlerini sevindiriyor..böyle bir platformda dahi ne tür bir ruh hali tasıdığınız ayan-beyan ortada sanırım..allah kolaylık versin sizinle uğrasan kişiye...