Kimse cevap vermemiş arkadaşlar çok zor durumdayım yardımcı olun lütfen
Printable View
Kimse cevap vermemiş arkadaşlar çok zor durumdayım yardımcı olun lütfen
Sayın forum sakinleri ben borcumu ödeyemedim daha akıbetim ne olur lütfen cevaplarınızı bekliyorum
Herkese hayırlı akşamlar,bende Boran Kaya bey gibi biraz önce kurusıkı tabanca yakalattım üzerimde. Aynı işlemleri banada yaptılar idari para cezası gelecek dediler ve gönderdiler. Fakat ben bundan 5 yıl önce korku kaygı ve panik yaratmak amacı ile havaya ateş etmekten 5 sene ertelenmek kaydıyla 6 ay hapis cezası aldım. Bu süre doldu ve yargıtaya sicilimden kalkması için dilekçe gönderdim. Bu süreçtede kurusıkı tabanca yakalattım, acaba para cezasının haricinde içeride bekleyen hapis cezam uygulamaya geçer mi ?
iyi günler avukat bey ben aracımda faturalı kuru sıkı tabanca yakalattım izmir alsancak polis karakolu bana 760 tl para cezası kesti faturam olduğu için cezaya itiraz ettim silahı kutusunda koltuğumun altında taşıyordum yanlız mermiler ve jarjör takılı olduğundan bu cezayı yazdılar cezaya itiraz ettim 4 ay sonra bana mahkemeden cevap red olarak geldi ben şimdi para cezamı ödemek istiyorum yanlız vergi dairesinde maliyede kaymakamlığın mal müdürlüğü bölümü dahil hiçbir yerde borcum görünmüyor 1 ay boyunca cezamı her yere sorgulattım yanlız hiçbir yerde adıma borç görünmüyor bu cezayı nereye ödemem gerekiyor bana yardımcı olursanız çok sevinirim
biraderim makaramı geçiyosun? av. beyler özetlemiş, sende en kısa zamanda ödeyeceğim dedin, avukat beyin dediği gibi belli bir rakama ulaşınca takip açılır, en güzeli vergi dairesine kafa kağıdı ile müracaat et onlar sana borcunun kaç tl olduğunu indirimin yada taksitin mümkün olup olmadığını iletirler, su elektrik faturası gibi düşün sana kesilen bu cezayı. sen iyileşmeye bak önce sağlık tedavin tamamlansın taburcu ol, kafayı topla sonra gidersin, önce sağlık.
lütfen aynı durum başıma geldi 3 yıldır yatırmadım kuru sıkı içi boş sadece biri görüp ihbar etmiş galiba ama silah 100 ceza 700 lira icra lık bir durum olurmu ???
Tabancanın değerine bakılmaz. 6183 s. Kanun'a göre faiziyle cezalı olarak tahsil edilir. Bağlı olduğunuz vergi dairesine başvurun.