Bu ikisiyle nasil bir paradoksun icinde oldugunuzun da farkinda degilsiniz sanirim. Asla keklenmeyenlerin "az da olsa kaziklanabilmesi" matematiksel olarak bile mümkün degil. Herneyse...
Printable View
Avantayı
Kapanlar
Partisi
Biraz da şu açılımın bu günlere yansıyan sonuçlarından konuşalım.
Liboş taifesi son derece mutlu görünüyor. Gösterileri anlayışla karşılamak lazım diyor Cengiz Çandar. Taraf Yazarı Y.Oğur Kürtlerin gazı alınmıştır diyor. vs.vs.
Dinciler daha keskin, cüppeli hoca bile Altaylı'nın konuğu olabiliyor, hoşgörüden bahsediyorlarneyi hoş göreceksek, polis akademisinde kilise açılımı yaşanıyor, YÖK faaliyetlerine devam ediyor, MEB eğitim sistemi ile yine oynamaya başladı 8 yıllık kesintisiz eğitimi kaldırmak istiyorlar.
Kürtler daha da Kürtleşti, Türkler artık daha fazla Türk, Atatürkçülerin sesleri daha yüksek perdeden çıkıyor.
Yani saflar artık tam anlamıyla netleşti, keskinleşti. Bundan sonraki evre ise cidden endişe verici bir boyuta gidiyor gibi görünüyor.
Hatları belirleyen saflardır...
Açılanlar ile açmaya çalışanların dansını bozmak ve
bu manzaranın şiddete doğru yol alan reality şovunun seyir keyfinden mahrum kalmak
biz NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE sözünden anlaması gerekenleri anlayanlar için
büyük kayıp kayıp olur sayın milo...
Önce ESAS OĞLANLAR... :)
m.e.sezen Notu :
Bakın gelinen noktaya Açılım ha alın size açılım Hukuki kararlara hukuki olmayan davranışlar halkı isyana teşvik Diyarbakır Belediye Başkanının Devlet aklına küfürleri Meşe ağacının hangi dalları nerenize battı, Hadi si.....rin
Yazıklar olsun vermeye başladın mı vermek bitmez...
Ülkeyi buduruma getirenlerden insallah temenni ediyorum hesap sorulur.
İçim yanıyor kahroluyorum.
Osman Baydemir'den küfürlü cevap
Barış ve Demokrasi Partisi, gözaltına alınan belediye başkanları için eylem çağrısı yaptı. Baydemir ise küfürlü bir açıklama yaptı.
Bayram BULUT / DHA[/B]
DİYARBAKIR Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından terör örgütü PKK'nın Türkiye yapılanması Kürdistan Topluluk Birliği'ne yönelik yapılan operasyon Barış ve Demokrasi Partisi'nde (BDP) düzenlenen basın açıklamasıyla protesto edildi. BDP'ye geçen Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, partilileri arasında `Şahin' ve `Güvercin' tanımı yapanlara tepki gösterirken, "Bunu söyleyenlere has...tir diyoruz. Kendi değerlerine ihanet eden tek Kürt politikacı bulamayacaksınız. Şeyh Sait ve Seyit Rıza ihanete uğradı. Ama ondan sonrakiler ihanete uğramadı, uğramayacaktır" dedi.
BDP binasında yapılan basın açıklamasına, kapatılan DTP'nin milletvekilleri Emine Ayna, Selahattin Demirtaş, Gülten Kışanak, Pervin Buldan, Ayla Akat Ata, Sabahat Tuncel, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, belediye başkanları ile yaklaşık 1000 kişi katıldı. Basın açıklamasını izleyenler sık sık PKK ve bölücübaşı Abdullah Öcalan lehine slogan atıldı.
Baydemir ağzını bozdu
http://videogaleri.gazetevatan.com/v...3_24122009.jpg
video için tıklayın
İlk konuşmayı yapan Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, aylardan bu yana bu ülkede, bu coğrafyada toplumun manipüle edilmeye, söz konusu bir projenin farklı gösterilerek halkın kandırılmaya çalışıldığını söyledi. Baydemir, şöyle dedi:
"TBMM'de, Cumhuriyet tarihinde ilk defa Kürt sorunu ve açılım tartışmaları yapıldı. Aradan 1 ay geçtikten sonra DTP tasfiye edildi. Milletvekillerinin üyelikleri düşürüldü. Dün de belediye başkanlarımız demokratik siyasette ısrar için BDP'ye geçti. Parlamento grubu umut kırıntısı da olsa umuda sahip çıkmak için `Sine- i Parlamento' kararı aldı. 16'sı belediye başkanımız, 80 kişi gözaltına alınarak tasfiye edilmek isteniyor."
Baydemir, dün geçtikleri BDP ambelindeki meşe ağacından söz ederek, meşe ağacı dallarının tüm Türkiye için umut olacağını söylediğini anlatırken şöyle konuştu:
"Başbakan ve kabine üyelerine sormak istiyorum, üslubumdan dolayı halkın affına sığınıyorum, meşe ağacının hangi dalı nerenize battı sayın hükümet?"
http://w9.gazetevatan.com/haberdetay...ef=f5haber.com
m.e.sezen Notu: AKP'nin açtığı yolda durmak yok yola devam. Uçundan azıcık verirsen ...yakında anamızada söver bunlar ama kimseden tık yok.
Canlı yayında devlete küfretti
Diyarbakır Belediye Başkanı Baydemir: Devlete mesajımız var; Has..tir diyoruz. Has..tir
“Başbakan ve kabine üyelerine sormak istiyorum, üslubumdan dolayı halkın affına sığınıyorum, meşe ağacının hangi dalı nerenize battı sayın hükümet?”
Küfretmek Kimsenin Haddi Değil
'Hiç Kimsenin Milletimize ve Devletimize Küfretme Haddi Değildir' Dedi.
Haberin tamamı:http://www.haberler.com/kufretmek-ki...-degil-haberi/
Sanatçıları şaha kaldırma partisi
http://www.nartube.com/5bef15aecc38d...StMrUPMLo.html