sen zaten sucunu kabul etmemişsin savcılık mahkemedede devam et davan düşer.
Printable View
sen zaten sucunu kabul etmemişsin savcılık mahkemedede devam et davan düşer, gibi gözüküyor yinede hakimin kararına bağlı bişey.
anladım cevapların için çok teşekkürler :))
arkadaşlar benımde bir sorum olcak
ben gecen senden(2009) beri d.s ve tedavi görüyorum ve hiç sorun olmadan yani hem idrar testını hemde pisgoloğa gitip gelıyorum.ve esrarı bıraktım
ben sorum şu:ben gecen gün akşam vakıtınde bir arkadaşla otobanın kenarında oturduk bira içiyorduk.birden 3 polis geldi ve kımlık kontrolune tabi tuttu.orada benım ve arkadaşın daha önceden 1 er adet sicil kayıtı bulundu.o esnadan sonra ince aramaya gecdıler ,ellerınde el lambalarla .sonunda aramadan sonra bize 30-40 adım uzaklığımızda ucu az yanmış sönük halde bir adet(2,25 gr) sarılmış sıgara buldular.ve bize bu sizindir herhalde deyip götürdüler karakola .orada tutanak ve ifademısı aldıktan sonra serbest bıraktılar.ifademızde bizim olmadığını ve oraya günde onlarca insan gelıyor ya içiyor yada pıknık yapıyorlar .bizim sucumuz daha önceden sıcılımızın bulunmasıydı galıba .arkadaşlar ve avukat beyler ben bu durumda ceza alırmıyım yoksa dava düşermi.ben tedavi cezasından dolayı idrar testıne tabı tutuluyordum ve orada herhangı bır pis cıkan test vermedım
şimdiden teşekkür ederım
saygılarımla
Anladığım kadarı ile kollukta imza vermişşin (ifade) yanında avukatında yok sonuçta verdiğin ifadeyi inkar edebilirsin bence. Bir avukat tutarsan beraat diye düşünüyorum durumun yoksa avukat isteme hakkın var tebliğde avukatına gider.
arkadaşlar ve avukat beyler bana cevap veren yokmu .................????????
şimdi bana barodan avukat verırlermı daha eminiyet savcı arasında benım dosyam. şimdimi avukat arıyım yoksa mahkeme günü belli olduğunda barodanmı avukat taleb edeyım
saygılarımla
iyi akşamlar arkadaşım
ben burda senın yazını okudum .aynı olay benım başımada geldı ve yazdım bu sıteye
size bir sorum olcak sizin mahkeme oldumu olduysa size ne gıbı bir ceza verırdı veya verılmedı
bunları bana yazar gönderırsen memnun olurum .ister burdan yaz istersen msn verıyım oraya yaz olmazmı
şimdiden teşekkür ederım
saygılarımla
msn adresi: gopipekist@hotmail.com
peki dışardan avukat tutmak ne kadar tutar
bunuda söylesenız sevınırım
sayın litigation dışardan avukat ne kadar tutar .siz avukatmıssınız eğer avukatlık büronuz avrupa yakasında ıse sizinle görüşüp sizi tutabılırmıyım
cevap yollarsanız memnun kalırım
şimdiden teşekkür ederım