hastanede ben de dahil isterse 10 yıllık olsun standart 15 gün izin kullnamya müsaade ediyolar
Printable View
hastanede ben de dahil isterse 10 yıllık olsun standart 15 gün izin kullnamya müsaade ediyolar
4,5 yıl çalıştığınızı belirtmiştiniz, sizin hak kazandığınız izin süresi 14 gündür.Daha fazla izin hakkı olan kişilerin hakkı olan izinlerin kullandırılmaması o kişileri etkileyecek bir durumdur.( Sözleşme feshinde kullanılmayan izin sürelerinin ücreti ödenir.)Siz bu durumdan bir kazanç sağlayamazsınız.
anladım sziden başka konu ile ilgilenen de olmadı çok teşekkürler
190 tl mahkeme masrafı tuttu.tevzi odasındaki görevli memur kıdem tazminatı ve hizmet tespiti davasını ayrı ayrı açmama gerek olmadığını tek bir dilekçeye tüm talepleri yazmamı mahkeme zamanı davanın incelendikten sonra hakimin değerlendirme yapıp hangi dava olacağına karar verebileceğini söyledi.mahkeme süreci hizmet tespit davasında süre aşımı açısından süreye dahilmidir.şahitlerim hazır hangi aşamada şahit isimlerini mahkemeye bildirmem gerek ve şahitlerin iafedesimi yoksa kendilerinn bizzat iştirakimi gerekli? teşekkürler
sayın KIRCALI ayrıca örneğin 2005 ocak ayı içinde sadece 15 gün sigortam ödenmiş .senelik izin kullanımı sırasında sigortalı göstermeme gibi bir hakları varmıdır.mahkemede bu konu dikkate alınır mı?
çok rica etsem bir cevap