ayın Av.Tayfun Eyilik bey sorumu biliyorsanız lütfen yardımcı olun bilmiyorsanızda gereksiz cevaplamalar yapmayınız teşekkürler
Printable View
bu siteden cevap bekleyenlerinm işi ALLAHA kalmış arkadaşlar hiç ugraşmayın gidip direk sorununuz olan birimlerle yada kişilerle direk görüşün daha rahat çözüyosunuz ben burdan cevap bekleyene kadar gittim aracımda hacizleri düşürdüm sattım bile siz düşünün gerisini bi yol olmaz yani boşuna üye olmak için soru sormak için zaman harcamayın avukat efendinin keyfi çatacakta cevap yazacakta yardımcı olacakda hep da da da zaman kaybetmeyin üye olup zamana yazık yani ne yol olur nede kasaba olur
Hacizleri zaman aşımına uğratıp kaldırmak yerine borcu ödeyip kaldırsaydınız belki alacaklınız için içimiz sızlamaz cevap verirdik.
İşinizi Allah bırakmayın onun yasalarında zaman aşımı yoktur. Öderken de nakit kabul edilmiyor.
Borcun var, borcu ödeme, zaman aşımından alacaklının son umudu hacizleri kaldır, iaşesini insanlara verdiği hukuki yardımla sağlayan avukatlara gidip ücreti mukabili danışma, benden kimseye kuruş işlemez kendi işimi kendim hallettim bile deyip gel bi de ilanı marifet yap. E bi de işe hardal tanesi kadar kimsenin hakkını kimseye bırakmayanı alet et,
ee? keyfimi bozacağıma....
Burda bile isteye borçlanana ve suça bulaşana hukuki yardım ve yol gösterilmesini beklemek saflık olur.
hadi bu nikide banlayın tayfun bey yanlız ben cevap verdikten sonra banlayın bida üye olmak zorunda kalmım yada konuyu silin uzamasın iş öle cevap yazıp sonra banlamak olmaz cevab vermişsiniz bendende cevap bekleyin sonra banlayın yada komple silin dimi oyunu kuralına göre oynayalım