Yetkili servislerin tamir süreleri ile ilgili kafalarına göre takılma şansı yok.Tamir süreleri sözleşmelerde belirtilmiştir.Garanti sadece tamiratın ücretli olup olmadığını belirtir.
Printable View
Yetkili servislerin tamir süreleri ile ilgili kafalarına göre takılma şansı yok.Tamir süreleri sözleşmelerde belirtilmiştir.Garanti sadece tamiratın ücretli olup olmadığını belirtir.
merhaba 2008 temmzda ünlü bir teknoloji magazından 2 yıl garantili telefon aldım aldıktan 2-3 ay sonra kapanma sorunu cıktı ve bu 1 yıl seyrek olarak devam etti 2009 agustosta joyistik sorunu cıkınca servise mecbur vermek zorunda kaldım ve verirken de özellikle kapanma sorununu belirttim servisten 2 hafta sonra geldi geldikten 2 hafta sonra kapanma sorunu yasandı seyrek olarak devam etti ( 2009 ekim-ocak2010 a kadar kapalıydı kullanmadım ) ama gecenlerde bir günde 5-6 kez kapanınc servise vermeyi düşündüm sorularım su
2010 temmuzda garantim bitecek 2010 temmuzdan sonra gene aynı sorunla karsılasırsam ben teknik servisten ücretsiz yapım , para iadesi veya değişim talebinde bulunabilir miyim
bide şimdi para iadesi veya değişicim isticem onun için durumu resmi yollarla bastırmak için hangi yolları izlemem lazım bilmiyorum dava acmak için nereye ne vermem lazım dava actıktan sonra hangi yolu izlemem lazım kazanma ihtimalım nedir ve dava süresince ne kadar ücret gider ? bunları öğrenmek istiyorum
saygılar
dava acmadan önce Tuketici Hakem Heyetide para iadesi veya değişim kararıda cıkartabiliyor mu :?
dava öncesi izlemem gereken yollar neler
Dava öncesi tüketici haklarını tüm bu forumlarda var. Hakem heyeti ne derse o olur.
yarın vericem servise bide dilekçe vericem dilekçe verirken yada sonradan herhangi bi ücret ödemem gerekyio mu dilekce sonrası alınna karar ne gibi şeyler olabiilir
herhangi bi ürünü diyelimki telefonu servise verdikten sonra geçici olarak bir telefon talep edilmesi kanunen mümkün mü mümkünse herhangi bi şartı var mı teşekkürler
Merhabalar.Bundan yaklaşık 6 ay önce amerikadan at&t firmasından ıphone marka 3gs modelinde bir telefon aldım.Cihaın yazılımsal versiyonunu yükseltmek için bir telefoncuya verdim 2 günde telim edeceklerini söylediler.Aradığımda cihazı bilgisayara bagladıgımızda anakartı yandı size aynı sekilde geri iade edecegiz diyerek bir çalışmayan imei numarası belli olmayan bir anakartla verdiler.İçinde küçük bir kız cocugunun elinde park ve sokaklarda cekilmiş video ve reimlerini buldum.telefonu şahsi malı gibi kullanmışlar.Tüketici hakları hakem heyetine gidecegimi söyledigimde bize 10 gün bir süre daha ver yenisini takalım seni magdur etmeyelim dediler.39 gün geçmesine ragmen hala telefonumu alamadım en son ne yaparsan yap dyerek ürünü vermediler.Bahcelievler kaymakamlıgı tüketici hakları hakem heyetine giderek durumu anlattıgımda garantisiz ürün yapacak bişey yok gibi seyler söyledi orada çalışan dilekçe vermemi söyledi sonrada.Hukuksal bir hakkım varmı ve ne şekilde yapabilirim bunlar hakkında bilgilendirirmisiniz... saygılar
Bu sikayete benzer bir durum da benim basima geldi ama firma itiraz hakkini kullanip tuketici mahkemesine başvurdu. Mahkeme bize gün vermis ancak ben farklı bir ildeyim bu durusmaya avukat yerine vekalet veridigim herhangi biri gitse olmaz mi bilen varsa yardimci olabilir mi.?
Avukattan başkası sizin yerinize duruşmaya giremez.