Cevap: Emre itaatsizlikte ısrar suçu, üst derece (vergi denetmenliği,kaymakamlık,gelir uzmanlığı) memurluğa engel mi?
Alıntı:
cotton0101 rumuzlu üyeden alıntı
sayın hocam yeni kayıt oldum ve size msj gönderemiyorum. istişare etmemiz gerek. aynı durumdayız çünkü...505 833 33 73 ...ararsan sevinirim.
hocam numaranızı aldım şuan arayamam telefon görüşmesi yapıyorum ama arıycam kesin sizi
msnim isotm3@windowslive.com
bende mesaj yollayamıyorum da :)
Cevap: Emre itaatsizlikte ısrar suçu, üst derece (vergi denetmenliği,kaymakamlık,gelir uzmanlığı) memurluğa engel mi?
Alıntı:
isotm3 rumuzlu üyeden alıntı
ben yaklaşık bir buçuk ay önce temyiz ettim tekrar yani askerliğimin son günü mahkemeye çıkmıştım o gün ilk olarak temyiz ettim ve işte yaklaşık o günden bir ay sonra geldi bir kağıt cezaya dair bir hafta içerisinde tekrar temyiz edebilirsiniz diye ben de tekrardan temyiz dilekçesi verdim ama ses seda yok... MEB i aradım yani ankarayı durumu anlattım sözleşmenin akıbeti il milli eğitimin insiyatifindedir dediler...
iş oraya gelirse sivil mahkeme kolaylık sağlıyomuş . gerekçeli bir bahanen varsa erteleyebiliyor. veya raporu alıp yatarız.temmuz başına denk getirirsek daha kolaylaşabilir.bir de şunu duydum 20.00 ile 08.00 arası yatılabiliyormuş. buı doğru mu acaba?
ögretmenlik için sorun olacagını sanmıyorum ...16 gün rapor almanızı öneririm...
ama kaymakamlık için sorun olur mu acaba ?