Cevap: Tüketici İl Hakem Heyeti Kararı Var, Fakat Şimdi Ne Yapmalıyım?
hksvr cevabınız için teşekkür ederim.
4 leventteki tüketici mahkemesine dava açsam ne kadar sürer bir bilginiz varmı ?
Ayrıca dava açtığım zaman tvmin ana parası için açmış olacağım değil mi ?
Çok garip okadar gün geçiyor faturalı ürün almışsınız hakem heyeti kararı var genede işim çözülmüyor....
Davacı olduğunuzdada okadar uğraş strese çabaya rağmen sadece ödediğiniz tv parasını alabiliyorsunuz .....
Ne garip sistem....
Ayıplı malın neden olduğu zararları da talep edebilirsiniz.
Alıntı:
Av.Selin Çam rumuzlu üyeden alıntı
Ayıplı malın neden olduğu zararları da talep edebilirsiniz.
A bu çok güzel teşekkür ederim. Hiçdeğilse aile fotoğraflarımızın olduğu hafıza kartını talep edebilirim normalde ettim geri dönüş yapmadılar mahkeme kanalıyla istersem daha iyi olur ..Mahkemeye başvurmamın bir sürei varmıdır ? Örneğin karar 24.08.2009da açıklandı ama hani onların bir geri dönüş zamanları vardır o zaman içinde gidersem bir anlamı olmaz mı yoksa karardan 1 hafta sonradamı mahkedeye gidebilirim ? bu arada haddime düşmez ama genede fikir vermek olarak algılarsanız kişisel siteniz yalın ve güzel olmuş sadece mesleki bilgi makaleler eksik başarılarınızın devamını dilerim.
kusura bakmayın konu açamadım buraya yazmayı uygun gördüm benimde benzer bir sorunum var televizyonum arızalandı serviste yaklaşık 50 iş günü kaldı değiştirme talebin de bulunduk kabul edildi televizyon geldi ancak televizyonun dışını değişmişler içi eski televizyonun içini takıp göndermişler bu konudaki durum ne olur nasıl hareket etmeliyim. teşekkürler.
Alıntı:
TEXPOL rumuzlu üyeden alıntı
kusura bakmayın konu açamadım buraya yazmayı uygun gördüm benimde benzer bir sorunum var televizyonum arızalandı serviste yaklaşık 50 iş günü kaldı değiştirme talebin de bulunduk kabul edildi televizyon geldi ancak televizyonun dışını değişmişler içi eski televizyonun içini takıp göndermişler bu konudaki durum ne olur nasıl hareket etmeliyim. teşekkürler.
Keşke 30 iş gününden sonra hemen talepde bulunsaydınız inanılmaz bir stres yaşatıyorlar görüşmelerin ardı arkası kesilmiyor ama ortada probleminizi çözecek sonuç oluşmuyor :( Bence dilekçeyle hakem heyetine başvurda bulunun bu arada merak ettim nasıl anladınız tvnin içinin değişmediğini ?