Cevap: 70.000 tl kredi kartı borcum varr
kredi kartı ve bireysel kredi ister borcunuz 10 tl ha 10000tl olsun hiç farketmez eğer malınız mülkünüz yoksa hiç bir şey alamazlar bu tip bırçlardan dolayıda hapis cezası yoktur bankalar ana parayı kurtarmak ve avukatlarda para almak için uğraşırlar ödeme süresi 10 yıldır ama bankalar buna müsade etmezler ölene kadar seni rahatsız ederler beni ettikleri gibi ama hiç önermli değil paran olursa ödersin bu kadar basit malın mülkün yoksa kaçmana adres değiştirmene hiç gerek yok yakında çıkacak kanunda zaten ev eşyasıda hacz edilemeyecek
rahat olun
Banka hakkınızda aciz vesikası alır, daha sonra bir mal veya gelir elde ettiğinizde hiç ummadığınız anda haciz edilir. Cevap verenler acaba bunu biliyor mu? Kaç, git, saklan geçici yöntemlerdir.
Ayrıca bir başkasının parasını alıp gitmek ile bankanın parasını almak arasında ne fark var? Bankalara borç ödenmeyenler yüzünden düzenli ödeyenlere daha çok faiz bindirildiğini de unutmayalım.
Alıntı:
litigation rumuzlu üyeden alıntı
Ayrıca bir başkasının parasını alıp gitmek ile bankanın parasını almak arasında ne fark var?
Bir başkasının parası 3 ayda üzerine yüzde 300 faiz koymaz.ben bu sömürüye " fark " diyemiyorum..
Cevap: 70.000 TL kredi kartı borcum var
Kimse isteyerek icralık olmaz çok can sıkıcı bir durum ama siz borcunu ödeyemeyene tokatcı derken birde bankalara baksanız onlara deseniz kardeşim adamın bir canı var sen neyine güvendin neyi teminat aldında bu adama bu kadar kredi verdin adam zaten aç sen eline para verdin tabiki harcayacak ve ödeyecek yoldan geçene para dağıttılar.
Eskiden Ali bakkal vardı onlar bile hesap şöyle limiti biraz geçince veresiyeyi dondururlardı ama bankaların ticareti çok farklı.
Tokatcı derken cem uzan ve onun gibi 22 banka patronunu göz önünde tutun
Alıntı:
zito rumuzlu üyeden alıntı
kredi kartı ve bireysel kredi ister borcunuz 10 tl ha 10000tl olsun hiç farketmez eğer malınız mülkünüz yoksa hiç bir şey alamazlar bu tip bırçlardan dolayıda hapis cezası yoktur bankalar ana parayı kurtarmak ve avukatlarda para almak için uğraşırlar ödeme süresi 10 yıldır ama bankalar buna müsade etmezler ölene kadar seni rahatsız ederler beni ettikleri gibi ama hiç önermli değil paran olursa ödersin bu kadar basit malın mülkün yoksa kaçmana adres değiştirmene hiç gerek yok yakında çıkacak kanunda zaten ev eşyasıda hacz edilemeyecek
rahat olun
Diyelimki benim borcum var ve bana ait hiçbir malım mülküm yok fakat ebeveynlerimle yaşıyorum. Eve gelip haciz uygulama hakkı varmıdır bankanın, cevaplarsanız sevinirim.
İkamet adresiniz anne ve babanızın evine aitse haciz işlemi uygulanabilir.ama anne babanız evdeki eşyaların kendilerine ait olduğunu fatura ibraz ederek haciz dosyasına işletebilirler.
Sebebi her ne olursa olsun borcun ödenmemesinin yolları, alacaklıdan mal kaçırma teknikleri, borcu ödemeden sırra kadem basma yöntemleri sitemizde öğretiliyor olmasından son derece rahatsız olduğumuzun bilinmesini istiyorum. Diğer üyelere ve meslektaşlarıma bu hassasiyetlerine karşı yavuz yaklaşımlar da aynı derecede hoş karşılanır gibi değil.
Burada borcu usul ve yasaya uygun nasıl ödeyebileceğinizi tartışabilirsiniz, haksızlığa uğramışsanız gerekçelerini sunarak bilgi alabilirsiniz ama "borcun varsa rahat ol" kabilinden yorumları burda görmek istemiyoruz. Atılıp atılıp başka rumuzlar alıp aynı tutumu sergileyenlere bilhassa bu sözlerim.
Alıntı:
Av.Engin Oğuz rumuzlu üyeden alıntı
Sebebi her ne olursa olsun borcun ödenmemesinin yolları, alacaklıdan mal kaçırma teknikleri, borcu ödemeden sırra kadem basma yöntemleri sitemizde öğretiliyor olmasından son derece rahatsız olduğumuzun bilinmesini istiyorum. Diğer üyelere ve meslektaşlarıma bu hassasiyetlerine karşı yavuz yaklaşımlar da aynı derecede hoş karşılanır gibi değil.
Burada borcu usul ve yasaya uygun nasıl ödeyebileceğinizi tartışabilirsiniz, haksızlığa uğramışsanız gerekçelerini sunarak bilgi alabilirsiniz ama "borcun varsa rahat ol" kabilinden yorumları burda görmek istemiyoruz. Atılıp atılıp başka rumuzlar alıp aynı tutumu sergileyenlere bilhassa bu sözlerim.
Size sonuna kadar katılıyorum Engin Bey. Tek istediğim benim yüzümden başkalarının da mağdur olmaması, kesinlikle borçlarımı inkar etmek yada kaçmak gibi bir niyetim yok ki zaten bu düpedüz hırsızlıktır. Sadece zamana ihtiyacım var ve her anı değerlendirmeye çalışıyorum. Herneyse, teşekkürler uyarı ve hassasiyetiniz için.
Alıntı:
exper06 rumuzlu üyeden alıntı
Bir başkasının parası 3 ayda üzerine yüzde 300 faiz koymaz.ben bu sömürüye " fark " diyemiyorum..
Size kimse fahiş faiz ödeyin demiyor. Yasalar var. Bu yasalara göre borca değil de faize itiraz etme hakkınız varken burada faizi bahane ederek borcu ödememe yolunu seçmek üç kağıtçılıktan başka bir şey değildir. Böyle konuşanların tek amacı borcu ödemeden paranın üstüne yatmaktır.
Dürüst borçlu borcu kabul eder, faiz fahişse kendine gönderilen hesap kat ihtarında ve icra takibinde faizin anlaşma dışında pek fahiş olduğuna itiraz eder. Haklıysa faiz mahkemece düşürülür, değilse öder.
Alıntı:
exper06 rumuzlu üyeden alıntı
yaklaşık 100 milyarda benim borcum var.(3 milyar kart limitine işleyen faiz 8 ayda 10 milyar olursa olacağı bu.ama bu sadece borcun bitanesi tabi)
bu borcta artmaya devam ediyor...bu durumda bankaların sıkılmamaktan başka çaresi yok gibi.değil varlık yönetim şirketleri,tc hükümeti olaya el atsa ben ne yapabilirimki? dışarda kağıt topluyorum.
haa eve hacze gelinmiyormu?kalan iki kilim, iki kanepe ve bir 37 ekran tv yi gören gelip gelip gidiyor.
Allah kolaylık versin. Kaybedecek bir şeyiniz yoksa korkacak bir şeyinizde yoktur. Amerikadaki hukuk sistemi burada olsa sizin eşyalarınızın haciz edilmesi mümkün değildir.