Memuriyet olumsuz etkilenmez.
Bunun için 1 yıldan fazla hapis cezası alıp bunun da ertelenmemesi lazım.
Siz bulunduğunuz ilden avukat yardımı alın.
Printable View
Memuriyet olumsuz etkilenmez.
Bunun için 1 yıldan fazla hapis cezası alıp bunun da ertelenmemesi lazım.
Siz bulunduğunuz ilden avukat yardımı alın.
Engin Bey,
Bizi defalarca arayip banka hesap numarasi istedi kirayi yatirmak icin ancak bizde adam hakkinda guven olusmadigi icin hesap numarasi vermedik. Hesap numarasini versek bile eminizki bir ay odeyecek digerlerini odemeyecek. Ogrendigimize gore zaten adam maddi yonden problemliymis. Ne yapip bu adami evden cikartmamiz gerekiyor. Simdi telefonla arayip SIKIYORSA CIKARTIN diye tehdit ediyor. Malimizla rezil oldugumuza mi yanalim, hakli oldugumuz yerde haksiz duruma dusebilecegimiz ihtimaline mi ? Ne yapabiliriz en kisa yoldan ? Tesekkurler.
Fuzuli işgal sebebi ile kaymakamlığa müracaat edin önce...
Mümkünse bir avukat tutun...
Neden 1 ay beklediniz zaman kaybetmeden dava açabilirdiniz biraz ihmaliniz var. Evinizle ilgili kiralayıcı olacak şahısla telefonla görüşmüşsünüz, kapıcıya ev istemeye gelen olursa evi göster deyip anahtarı vermişsiniz, ayrıca kiralayan bu zaman zarfı içerisinde size ödeme yapmadımı, hukukta akitler sadece yazılı olmaz sözlüde olur , ödemelerle ilgili sorun yaşarsanız en kısa zamanda noterden ihtarname göndermenizi ve bir avukat vasıtasıyla daha fazla zarara uğramadan tahliye davası açmanızı tavsiye ederim. Yargıtayın örnek kararlarına bakınız.
Biz Konya da ikamet etmekteyiz. Ev ise Balikesir de ve de ben su anda isimle ilgili baska bir sehirde oldugum icin ilgilenemedim. Annemlerinde saglik sorunlarindan dolayi gidip gelme imkanlari yok. Bu yuzden 1 ay beklemek zorunda kaldik. Biz bu sozde kiracidan bize herhangi bir odeme yapmasii istemiyoruz cunku biliyoruz ki bu ay odeme yapsa sonraki odemeleri yapmayacak. Biz en kisa yoldan bu adamdan kurtulmak istiyoruz. Bu durumda evin bos kalmasi bizim acimizdan daha karli. Cunku adam baska durumlardan dolayi icralik oldugunu ogrendik. Tesekkurler ilginiz icin. Yani hakli oldugun durumda haksiz duruma dusmek bu olsa gerek. Sonucta mal benim ve ben bu adama kiraya vermek istemiyorum bu da benim en dogal hakkim olsa gerek diye dusunuyorum. Vakit ayiripda gorus belirttiginiz icin tesekkurler yeniden.