acaba savcılıgın konusma kayıtlarını alma gıbı bı sansı varmı yanı karsı taraf bunu yalanlasa ? ben dogruyu soyledıgım halde bızım konustugumuz surenın ses kayıtlarını telefon sırketınden alabılırmı ? ve sızce nasıl bır ıfade vermelıyım
Printable View
acaba savcılıgın konusma kayıtlarını alma gıbı bı sansı varmı yanı karsı taraf bunu yalanlasa ? ben dogruyu soyledıgım halde bızım konustugumuz surenın ses kayıtlarını telefon sırketınden alabılırmı ? ve sızce nasıl bır ıfade vermelıyım
Sn. hakan_17
Avukatınıza güvenin, tavsiyelerini dinleyin :)
sn aerioz bu ıfadeyımı verıyım ama bu ıfadenın yalan oldugu ortaya cıkar eger ses kayıtları dınlenılıyosa
Savcı bey ben karşı tarafı kesinlikle tanımıyorum, bir gün arkadaşımın telefonuna mesaj geldi
ve ortak arkadaşlarımız tarafından şaka yapıldığını düşündük ve ben telefonla aradım ardından
konuşurken bir anda konuşma küfüre, tehdite ve atışmaya döndü durum böyle oluncada bir anlık karşı
tarafla küfürleşmiş bulunduk ardından bunun bir şaka olmadığını anladım ve telefonumu kapattım
samımı oldugun arkadasın kım ve ne gıbı msjlar atıyodu dıye sorarlar dedı onada su cevabı ver dedı
samımı oldugum bır arkadasım vardı herseyı paylastıgım bızı yakın goruyolardı
ortak arkadaslarımız aramızda bısey varmı yokmu dıye dusunuyolarda msjlar atıyolar sandık
bende kısıyı aradım fakat olmadıgını anladık anladıgımızdada
elımızden bısey gelmedı sonucta olayın bole olucagını bılmıyoduk derım
zaten bırını tehdıt etmenın yasak oldugunuda bılıyorum derım
Telefon ses kayıtları kesinlikle oparatörlerde tutulmuyor Sadece mesajlar tutuluyor Ve bu mesajlarda Çok büyük davalar olursa isteniliyor O nedenle arkadaşımızın tedirgin olmasına gerek yok Çünkü benim başıma bu geldi ve mahkeme oparötörlere yazdı Hiç bir sonuç çıkmadı onun için bu arkadaşımız ifadesini verirken küfür ettiği veya tehdit ettiği konusunda beyan vermesin sadece kızdım bağırdım çağırdım ama küfür ve tehdik etmedim desin
Valla avukat bey gayet güzel yazmış ama ben olsam aşağıdaki gibi düzeltir ve buna göre ifade verirdim.
Savcı bey ben karşı tarafı kesinlikle tanımıyorum, bir gün arkadaşımın telefonuna mesaj geldi
ve ortak arkadaşlarımız tarafından şaka yapıldığını düşündük ve ben telefonla aradım ardından
konuşurken bir anda konuşma küfüre, saygısızlığa ve atışmaya döndü durum böyle oluncada bir anlık karşı
tarafla küfürleşmiş bulunduk ardından bunun bir şaka olmadığını anladım ve telefonumu kapattım
samımı oldugun arkadasın kım ve ne gıbı msjlar atıyodu dıye sorarlar dedı onada su cevabı ver dedı
samımı oldugum bır arkadasım vardı herseyı paylastıgım bızı yakın goruyolardı
ortak arkadaslarımız aramızda bısey varmı yokmu dıye dusunuyolarda msjlar atıyolar sandık
bende kısıyı aradım fakat olmadıgını anladık anladıgımızdada
elımızden bısey gelmedı sonucta olayın bole olucagını bılmıyoduk derım
zaten bırını tehdıt etmenın yasak oldugunuda bılıyorum derım
Burda ben sadece şu düzeltmeyi yaptım TEHDİT ifadesini kaldırarak SAYGISIZLIK ifadesini koydum
Bu benim fikrim ama daha başka fikri olan arkadaşlar varsa düzeltebilirler Özellikle avukat arkadaşlar
Hayırlısı olsun