-
Cevap: Senet Borçu
Bıze haciz yoluyla yapılacak takıpte odeme emrı dosyası 2 hafta once kadar ulastıktan sonra davayla ılgılenen avukatla gorusmeler yaptık fakat bu faızlerın dusurulmesı konusunda hıc yardımcı olmadı,ıcra davalarıyla ılgılenen tanıdıgımız danısabılecegımız avukat bulamadık ınternetten arastırmaya basladım oylelıkle sıtenızı buldum.ıtıramızı yarın yapsak kabul edılırmı?Bırde ıtırazımızı ne yonde ne sekılde cumlelerle belırtebılırız acaba?
-
Ödeme emri size iki hafta öncemi tebliğ edildi?
-
24 temmuz 2009 tarıhınde ptt gorevlısı teslım etti.5 gunu gecmıs oluyor.
-
Kötü...
Tek başınıza çözebileceğiniz bir sorun olduğunu sanmıyorum.
Esenkalın.
-
Haklısınız bıraz karısık bır durum.Sızıde cok mesgul ettım ama bız ıtırazımızı yarın ıcra mahkemesıne bıldırsek kabul gorurmu?
-
Olmaz kardeşim itiraz süresini geçirmişsiniz dosyanızın bir avukat tarafından incelenip nasıl bir yol tutulabileceğine karar verilmesi gerekir.
Bu benim kanaatim tabi dilerseniz yine de icra hakimliğinde dava açarsınız.
-
Ben yarın oncelıkle Icra Muduruyle goruseyım dedıgınız gıbı bır avukat yardımı almaya çalışayım.Yardımınız için çok teşekkür ederim.
İyi Akşamlar
-
iyi günler benimde bu konuyla ilgili bir sorum olacak.ben 2000 yılı ağustos ayında yaptığım 12 ay taksitli alışveriş için senet imzalamıştım.taksitlerin yarısını ödemiştim daha sonra tainim başka bir ile çıktı oradanda geri kalan bütün taksitlerimi toplu olarak alıcının banka hesabına havale ettim.fakat senetlerimi almamıştım.benim için bir problem olur mu? iyi günler.
-
Senetleriniz 3. şahıslarca icraya konabilir. Siz de ödediğiniz şahsa bulabilirseniz rücu etmek zorunda kalabilirsiniz.
-
benim taksitlerim 2001 ağustosunda bitiyordu.senetlerin bir zaman aşımı süresi yok mu peki ve icraya verilmek için bir zaman aşımı süresi yok mu?