Cevap: Bir iddialaşma nerelere gitti
Alıntı:
talihsiz_polis rumuzlu üyeden alıntı
bu konu hakkında bilgisi olan yokmuu.....
Daha önceki mesajlarınızda da resimler, mesajlar diyorsunuz konu olan tehdit nedir? Öldürürüm tarzı bir tehdit ise şikayete bağlı değil, ırzına tecavüz ederim (ya da argo türevleri) ise şikayete bağlı değil? Benimle birlikte olmazsan birlikteliğimizi anlatırım vs.. dediyseniz bu da tahdit değil şantaj ve şikayete bağlı değil??
Avukat yardımı almıyor musunuz böylesi önemli bir olayda? Üyeler fikir vermiş başka hangi konuda yardım istiyorsunuz? Şikayetten vazgeçmeden vazgeçme diye bir şey söz konusu değildir! Şikayetten vazgeçmesi yazılımı kız arkadaşınızın? Bu yönde kollukta ya da savcılıkta verdiği bir ifade var mı?
Cevap: Bir iddialaşma nerelere gitti
tehdit konusu; telefonu açmadığında mesaj atmıştım beraber çekildiğimiz fotografları göndereyim belki açasrsın diyorum.tamamen merak ettiğpimden dolayı tabii bundan önce canım seni merak ediyporum ac telefonu gibi mesajlarda var...kız savcılıkta şikayetçi olmadı ama daha sonra mahkemede şikayetçiyim dedi.olayların oldugunu iddia ettiği günün sabahı kızın bana çektiği mesaj mahkemede çıkarıldı.mesajda"aşkım seni çok seviyorum ne oldu şimdi küsecek,artık senin oldum,bişey yaparken onuda düşün seni seviyorum canım aşkım yazıyor"...sormak istediğim sizce sonuç ne olabilir ve ilişkinin rızayla oldugunu nasıl ispatlayabilirm...saygılar