Cevap: Avukatın yetkisi nedir burda?
kdadas, terbiyesizliğin lüzumu yok. Burası hukuk sitesi ve hukukçuların bulunduğu site. Beğenmiyorsan gideceksin kabzımal forumlarına yazacaksın. Erdoğan beyin hukukçu olmadığını diğer bir forumda okumuştum. O kadar cahilsin ki sana şunu söylüyorum; "savunmanın bittiği yerde hakaret başlar" işte bu kadar acizsin.
Hadi canım kış, kış... acı var mı acı....
Yönetimden talebim: BU saygısız vatadandaşı, bu hukuka ve hukukçuya saygısız vatandaş bu sitede istememe hakkım varsa bunu kullanıyorum. Ayrıca eğer Erdoğan bey şikayetçi olmak isterse IP numarasının kendisine verilmesini, kişi hakkında savcılığa şikayet edilmesini, seve seve de şahitlik yapacağımı belirtmek istiyorum.
Alıntı:
kdadas rumuzlu üyeden alıntı
1.ustalarımın yardımını rica eder saygılarımı sunarım.
2.avukatın icra müdürlüğünde yaptığı bu terbiyesizliğe cevap vermemelimiydim..
3.benim için bu site çöplükten ibarettir.
Ustalarına saygılarını sunan nazik üyeden eser kalmamış, ayrıca üyenin yazıları hakaret boyutuna varmıştır. Kdadas rumuzlu üyenin siteden atılması yerine, yazılarının ve kendisinin ibret olması için kalmasından yanayım. Böylece, saygıyı ve forum konusunun cevaplanmasını hak etmeyen kişilerin varlığı da hatırlanmış olur.
sevgili hukukseverler ,bu arkadaşımızı en başta tahrik etmiş bence litigation adlı kullanıcı. sonrada diğer bir hukukçu arkadaşımız maaşı üzerinden sorgulamaya geçmiş.Bence bunlara hakkınız yoktu !
Sizin canı yanmış bu kişinin üzerine gitmeniz de onu çileden çıkarmış kanımca. Bu arkadaşa mesaj yazan hukukçu meslektaşlarım çözümcül mesajlar yerine birde onu suçlayıcı mesajlar yazmasalardı sanırım bu arkadaşda şirazeden çıkıp böyle abuk sabuk hakaretler etmezdi.
Olayın çıkış noktası budur. İlgili üyeyi forumdan atalım siteden gönderelim ama insanların yaralarına basacak türde ve aşağılayıcı mesajlarla onlarıda tahrik etmeyelim.
İyi günler,
Sn. hukukcupasam/kdadas,
Kdadas rumuzuyla yazmaktan utanıp farklı bir rumuz almanız, yapılan küçük bir incelemeyle görülebilmektedir.
Özür dilemeniz gerekirken, farklı yollar deneyerek kendinizi haklı çıkartma çabanızı anlamış değilim.
Olayın fitilini ateşleyen benmi oldum acaba?
Şirazeden çıkmak yerine "haklısınız engin bey bir yanlış yaptık" ya da "çocuk hastaydı, ev aldık vs vs " neyse durum paylaşsanız olmazmıydı? Koskoca mühendis valla ben yakıştıramadım bu uslubu, oysa geçmiş aylarda beni çok onore eden ve başkalarına örnek olması için link yazdığım mesajlarınız vardı.
Çözümcül cevaplar da yazdık size dostça hasbihal de etmek istediysek kusurmu ettik? Adı üstünde forum bu paylaşım sitesi al cevabı git yeri değil.
Üzüldüm.
4000 maaş al borcunu ödeme... bari 4000 alıyorum demede kınamasınlar. insanlar 600 TL maaş alıp borçlarını 500 TL taksitle ödüyorlar beyefendi. sizde paranın verdiği şımarıkla ona buna sataşıyorsunuz. çöplük olan bu site değil bence çöplük sizin beyniniz... ALLAH AŞKINA BİRDAHA GİRMEYİNDE ÇÖPÜNÜZ SİTEYİ KİRLETMESİNLER...
Alıntı:
Av.Emrah Yavuzcan rumuzlu üyeden alıntı
Ustalarına saygılarını sunan nazik üyeden eser kalmamış, ayrıca üyenin yazıları hakaret boyutuna varmıştır. Kdadas rumuzlu üyenin siteden atılması yerine, yazılarının ve kendisinin ibret olması için kalmasından yanayım. Böylece, saygıyı ve forum konusunun cevaplanmasını hak etmeyen kişilerin varlığı da hatırlanmış olur.
Katılıyor ve teklifimi geri çekiyorum. İbret olsun bu saygısızlar. Bir de kendini doğrulamak için mükerrer üyelik alacak kadar uyanık... Sen ye banka ödesin, ondan sonra senin yediklerini, düzenli ödeme yapan garipler ödesin... Seni uyanık seni... Mühendis olduğuna da inanmam. Bu güzide mesleğe hakarettir varlığın.