Ne demek şimdi bu?
İçindekiler can değilmi?
Sizin ne ayrıcalığınız varmış?
Printable View
Ne demek şimdi bu?
İçindekiler can değilmi?
Sizin ne ayrıcalığınız varmış?
Dün efesin fabrikasına gittim çünkü son birkaç gündür sürekli arıyorlardı hatta ben evde yokken evime gelip şişeleri bile istemeye kalktılar utanmadan, herneyse fabrikada dolum müdürüyle görüştüm şişeyi görünce ne diyeceğini şaşırdı bu kadar kötü bir şey beklemediğini söyledi içindeki yabancı madde ve sineklere ilk önce anlam veremedi daha sonra aklınca olasılıklar üretmeye çalıştı suçu kendi üzerlerinden atıp biraları aldığım pehlivanoğlu mağazasına ve oradaki çalışanlara atmaya çalıştı. Bana bu şişenin uzunca bir süre kapağının açık kaldığını söyledi bende bunun mümkün olamayacağını çünkü ambalajlı poşet olduğunu kapağının açık kalma ihtimalının sıfır olduğunu izah etmeye çalıştım daha sonra bana fabrikayı gezdirdi üretimin her aşamasını anlattı herşey otomotaik makinalarla yapılıyor 3 veya 4 tane çalışan gördüm koca dolum tesisinde daha sonra laboratuvara gittik şişeden numune aldılar incelemek için. Eğer isterseniz sizin zararınızı karşılayalım dedi bende yok hayır dedim o günden sonra efes bira içemiyorum deyince bozuldu biraz şişeyi alıp ordan çıktım doğru pehlivanoğluna gittik arkadaşla durumu yetkili kişiye izah ettim olmaz öyle saçmalık dedi ambalajlı poşetin içindeki bira nasıl olurda kapağı açık bekler içine sinek böcek dolar sonra kapanır dedi bende aynı fikirde olduğumu söyledim. Efesin bu işi üzerinden atmaya çalışıyor sakın bu işin peşini bırakmayın bu üretim hatasıdır dedi çünkü fabrikadan bize ambalajlı sağlam bir şekilde biralar gelir kapağı açılmış bir ürünü müşteriye satamayız dedi. Hakkınızı hukuki yollardan aramaya başlarsanız efes size değişik tekliflerle gelmeye başlar olayı örtmeye çalışır dedi. Bakalım hayırlısı ne ise o olsun...
Üretici fabrikanın bulunduğu caddeyi düşününce , şişeden sadece böcek çıktığına dua edesi geliyor insanın:)
İzmir bölge hıfzısıhha enstitüsüne şikayette bulunup, tahlil yaptırma hakkınız var.
Şu linke göz atınız : http://www.izhen.gov.tr/
şansın varmış ilk içtiğin zaman denkte gelebilirdi o böcekli şişe :) iyiki sona gelmişte tadın bozulmamış :) maddi ve manevi tazminat davası aç derim ben nede olsa artık biraz zevkinden mahrum kalacaksın :)