serkan5252 rumuzlu üyeden alıntı
söze nasıl başlayacağıma bilemiyorum. beni bir konuda aydınlatırsanız çok sevinirim. hocam bir sorum olacak internet sitelerinden fazla anlayamıyorum yaklaşık 1,5 aydır evliyiz. eşimin evlendiğimiz güne kadar borcu yok sanıyordum. ama evlendikten sonra babası eşimin üzerinden benden evlenmeden önce kredi ve kredi kartlarını kullanmış. bunlardan hariç babasının bütün elinde olan malvarlığının üzerinde ipotek var ve bütün damatlarına kredi kullandırtmış. bende oturdum bu işin böyle yürümeyeceğini babasına artık yeni bir yuva kurduğunu kredilerinin üzerinden alması gerektiğini anlattım. sonraki günlerde bu anlatma şekli sözlü kavgalara döndü ve bir gün annesi kızkardeşi eve gelip benden önce ne konuştularsa alıp kendi evine götürdü. yaklaşık 1 haftadır bende oda hiç aramadık birbirimizi. ben en son görüşmek istediğimi ve eve dönmesinin niyetli olup olmadığını sordum. oda ailemi ezemem dönmeyeceğim diye cevap verdi. ben artık iyice bunalmış durumdayım ve kesinlikle ayrılmak istiyorum. ne yapabilirim