Cevap: Babamı içeri aldılar ancak bize hiç tebliğ gelmemişti
Kardeşim polemiğe girmeyin isterseniz.Engin Oğuz'da avukat ama onu begenmemezlik ettimmi? Aksine yere göğe sığdıramadım.Siz lafı çarpıtıyorsunuz hemde aşırı derecede.Ben şu ana kadar gittiğim birkaç avukattan bahsediyorum siz genel olarak bakıyorsunuz.Biraz mantık.Lütfen bundan sonra cevap verecek arkadaşlarda benimle polemiğe girmek yerine lüzumsuz sebeplerden ötürü,işime yarayacak birşeyler söylesin.Teşekkürler.
İşinize yarayacak ön bilgiyi sitemizden alabilirsiniz, bu bilgi de verilmiştir.
Sitemizden sizin davanızın takibi için gereken tüm bilgilerin eksiksiz verilebilmesi mümkün değildir.
Sizi memnun edebilecek bir avukatla karşılaşma ihtimaliniz de çok yüksek olduğuna göre daha fazla,işinize yarayacak bilgiyi avukatınızdan alabilirsiniz.
Alıntı:
HakanER38 rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba kıymetli abilerim.
ya vallahi iyi bi avukat yokki.
Bu avukatlar arkasina Kemal Paşa'nın fotografını asmayı biliyorlar ama onun sözlerini neden tutmuyorlar acaba.
Kardeşim polemiğe girmeyin isterseniz.Engin Oğuz'da avukat ama onu begenmemezlik ettimmi? Aksine yere göğe sığdıramadım.Siz lafı çarpıtıyorsunuz hemde aşırı derecede.Ben şu ana kadar gittiğim birkaç avukattan bahsediyorum siz genel olarak bakıyorsunuz.Biraz mantık.Lütfen bundan sonra cevap verecek arkadaşlarda benimle polemiğe girmek yerine lüzumsuz sebeplerden ötürü,işime yarayacak birşeyler söylesin.Teşekkürler.
Hayır, meslektaşlar hakkında bu kadar olumsuz görüşlere sahip olan üyenin açmış olduğu konuya cevap vermeyi uygun görmüyorum. En başından kilitlenmesi gereken bu konuda bir şahsın nasıl değiştiğini çok net şekilde görüyoruz. Ayıp.