Şunu da unutmayın ki Türk hakimleri yalancı şahidi çok iyi tanırlar.İyi günler dilerim.
Printable View
Şunu da unutmayın ki Türk hakimleri yalancı şahidi çok iyi tanırlar.İyi günler dilerim.
Bu arada çok kısa bir sorum daha olacak.Eşim bana ve aileme hakaret davası açtı ve kamu davası olarak kabul edildi,ekimde duruşmamız var ailece.Olay kamu görevlilerinin yanında vuku buldu.Şahitleri var.
Bu durumu da eminim boşanma davamızda kullanacak.Biz şimdi bu hakaret davasında ceza alıp bir de tazminat öder miyiz?Ortada bariz küfürler var malesef,biz söyledik.
boşanma davamda karşı taraf düğün takıları,tazminat ve nafaka talebini gündeme getirmedi.sadece boşanma davası açtılar.ben de boşanmak istiyorum.
takı,tazminat,nafaka talebi yok ama eşim özel eşyalarını almaya geldiğinde neleri verip neleri vermediğime dair bilir kişi tespit raporu mevcut.
boşanma gerçekleştikten sonra bunları ayrı bir dava açıp talep edebilir mi?böyle yapmasındaki amaç ne olabilir sizce?çünkü maddi manevi talepleri,nafaka ve altın isteği vardı.
aynı evde oturma durumu yüzünden zaten başta kusur bende sanırım.ama hiçbir şekilde barışmak da istemiyorum artık.zaten öyle bir girişim de olmadı,ne benden ne eşimden.
şu anda çalıştığım kurum ssk ya ya da emekli sandığına bağlı değil.kurumumuzun kendi havuzu var,kesintiler için.yani kendimi işsiz gösteriyorum.eşim ve ailesi de çalışıp çalışmadığımı,nerde olduğumu bilmiyorlar.mahkeme iş durumumu araştırır mı?