Anlaşıldığı kadarıyla kişi olumlu yaklaşmış.
büyük ihtimalle fax imkanı olmamış olabilir.
Tekrar geçmiş olsun,
Yorum için ise, önemi yok umarım yardımı dokunur yazılanların
Printable View
Anlaşıldığı kadarıyla kişi olumlu yaklaşmış.
büyük ihtimalle fax imkanı olmamış olabilir.
Tekrar geçmiş olsun,
Yorum için ise, önemi yok umarım yardımı dokunur yazılanların
banka kişiyle tekrar görüşmüş,kişi gidip başka yerlerde paranın nerden niye ve nasıl geldiğini öğrenmek için başvuracakmış,iş uzayacak gibi görünüyor hadi hayırlısı...
Şubeden kişinin telefonunu isteyip birde siz görüşmeye çalışsanız?
sakin bir şekilde ama :)
Bankaya yazılı olarak başvurdunuz mu?
Dilekçe yazarak ... nolu hesaba ...adlı kişiye .... ayı kirasını atmnizden havale edecekken sehven ... nolu hesaba havale yapılmıştır. Öncelikle paranın çekilmesi ihtimaline karşı bloke edilmesi en kısa sürede sehven yatırdığım paranın tarafıma iadesini veya belirttiğim hesaba aynı açıklama ile havale edilmesini doğacak zarardan bankanıza ve mudinize rücu edeceğimi bu nedenle acilen neticelendirilmesini arz ve talep ederim.
İki suret bankaya verin bir suretini alındı kaşesi ile kendinizde tutun.
Bankaya sözlü olarak başvurdum dilekçeden bahsetmediler. Banka kişiyle telefonda görüşmüş ve anladığım kadarıyla biraz obsesif.Bankanın söylediğine göre hesaba bloke konmuş.
Ayrıca bahsettiğiniz dilekçeyi bankaya yazmadım ama bunun bir dezavantajı olabilir mi?
Cevabınız için teşekkürler..
Söz uçar yazı kalır...
Kişi sonunda ikna olmuş çok şükür.Vicdan mahkemesi istediğimiz gibi sonuçlandı :)
Bir rakamı yanlış yazmak insanı nasıl da uğraştırabiliyor.En büyük hatamız bu olsa keşke :)
Bu konuda iyi niyetlerini sergileyen arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım.Başka konularda görüşürüz ;)
Yatırdığınız 1800 TL nin tamamını geri alacaksınız. Bankanın karşı taraftan yasal olmayan hesap işletim ücreti kesmesi sizi bağlamaz. Siz burada üçüncü şahıssınız. Böyle bir şey benim başıma gelse 290 TL harcar 29 liramı geri alırdım.
Nihayet işlem düzeltildi Allaha şükür, Para eksiksiz bir şekilde hesapta.
Herkese ilgisi için teşekkürler...