kardeş msnimi yazdım ekle ordan konuşalım seninle...
Printable View
kardeş msnimi yazdım ekle ordan konuşalım seninle...
difokin ve nacizane adam sizin durumunuz ne oldu,sizinde başınızda böyle bir olay vardı özelden haberleşelim...
difokin senin durumun ne oldu,takip ediyorsan siteyi haberleşelim...
benim bir sorum olacak,elimde sadece msn adresi var bu adresten şantaja uğradım fakat msn logu silindi sadece bu adresten kişi tespit edilebilirmi?
delil yok elinde bir şey olacağını sanmıyorum birini birşeyle itham ediyorsan elinde delil olması gerek bu bana şantaj yapıyor demenle bu iş olmaz hebelki okişi takibe alınır tekrar senle konuşursa ip adresini al konuşurken msdosa netstat -an yaz çıkan tüm ipleri al orada msn potuyla aynı olan iplerden biri senindirbiriside karşıdakinin amaiplerewhois çek msn.comun server ipsini alma sonra yanlışlıkla
Serdarizm msni hiç online olmuyo bu şahsın,sadece msn adresinden bu kişinin adresi tespit edilebilirmi ki,sanırım microsft 5 yıl boyunca saklıyormuş yazışmaları bu adresin hangi ip den bağlantı yapıp yazıştığını bulabilirmiyiz?bilgisi olan arkadaş varsa bu konuda onlar da yazabilir...
sonuç ne oldu?
Öncelikle geçmiş olsun.Eğer siteyle irtibata geçip makul bir dille anlatırsan sana yardımcı olurlar .
Sonuç ne oldu?