Cevap: Maaşım yatmadı, ne yapmalıyım?
banada bu ay bağlandı yetim aylığı 2 aylık maaş ölüm yardımı vergi iadesi aldım ama korktum şimdi ya bidahaki ay yatmazsa diye.. :(
tisoft senin için bişey diyemeyeceğim ancak icilis arayip sorarsa sanada buradan yardımcı olabilir belki..170 nolu sgk hattını arayın önce 3 e sonra 2 ye basınca devredilen EMEKLİ SANDIĞI'ndan yetim aylığı alanların servisine bağlanabiliyorsunuz.ben maaş bağlanma sürecinde buradan çok yardım aldım hatta maaşın yattığı kesinleşince ne kadar yattığını sordum 2 aylık şu kadar maaş şu kadar ölüm yardımı şu kadar vergi iadesi diye açıklama yaptilar.yattığı bankayı ne zaman çekebileceğimi felan sordular.sizden istedikleride sadece emekli sicil numarası.icilis ararsan sanada yardımcı olurlar sanırım.allah yardımcınız olsun umarım çözüme ulaşırsınız.ha birde sakın maaş tekrar düzenli yatmaya başladı diye kestirip atmayın alamadığınız aylıklarında peşini bırakmayın.
Cevap: Maaşım yatmadı, ne yapmalıyım?
Arkadaşlar aynı sorunla bende dün karşılaştım ne banka yardımcı oldu ne de SGK. dilekçe yaz deyip tutturuyorlar. Sorunun neyden kaynaklandıgını bile söyleyemediler. Dilekçe yazan arkadaşlar bir sonuca ulaştıysa beni bilgilendirebilirler mi?