Re: Site açılması için mahkeme Kararı geldi - fakat hiç bi kurum neyapıcanı bilmiyor? Ne yapmam lazım
baktım tek aramayla olmuyor bugünde telekomda 1 ton numara dondum durdum muyapın Avukatını aradım ...
Yapıcak bişeyim yok beni kimse muhattap almıyor dedim.. zaten en önemlisi SANIRIM TELEKOM dedim onuda 3 gündür yetkili kişilere ulaşamadım dedim kimse bu konuda yetkili merci kim bilmiyor dedim...
Oda bana normalde savcının kararı yollaması lazımdı dedi ? demekki yollamamış dedi.. Ben yarın savcıdan rica ederim tebligatı ttnete yollar dedi ama yinede hepsine yollamasını rica edemem bende dedim bide ortada doğu yazılama da yollasın dedim napiim 96da 2 açılsın yeter ama o listede daha avea telsim turkcell envai cesit firma var..
Ücrertini sordum 1 tebligat 4.5 ytl ye mal oluyormuş bu bana mı kesilicek dedim avukata ahyır dedi bu size yansıtılmaz dedi...
Yarın savcı beyi arayıp kapatılması için giden tüm firmalara açılması için tebligat yollamasını rica edicem umarım olur...
Acaba hepsine yollıcakmı :(
Açılması inşşallah uzun sürmez..
Muyapın diğer avukatı ise benim yollamam gerektiğini söylemişti..
Re: Site açılması için mahkeme Kararı geldi - fakat hiç bi kurum neyapıcanı bilmiyor? Ne yapmam lazım
Alıntı:
sessiz_42 rumuzlu üyeden alıntı
napiim 96da 2 açılsın yeter ama o listede daha avea telsim turkcell envai cesit firma var..
96 firma var ama kullanıcıların %90'ı ttnet'de.
Bir de Turkcell (tellcom yani) açılırsa gerki kalanlar önemli değil zaten bence.
Cevap: Re: Site açılması için mahkeme Kararı geldi - fakat hiç bi kurum neyapıcanı bilmiyor? Ne yapmam lazım
Alıntı:
senoleker rumuzlu üyeden alıntı
96 firma var ama kullanıcıların %90'ı ttnet'de.
Bir de Turkcell (tellcom yani) açılırsa gerki kalanlar önemli değil zaten bence.
Yav Beyoğlu cumhuriyet başsavcılığı basın bürosunu aradım ordaki beyefendi kararınızı ttnete yolladım dedi kaç hafta geçti halaa tık yok.. bu prosedür bukadar uzun sürermi ya?
Ttneti arıyorum halaa beni ordan oraya yönlendiriyorlar her telefonu açan benim internetim kapandı yada telefonum kapandı sanıyor :( durumu anlatmama rahmen kimsenin bilgisi yok :(